11 / 05 / 2024

İstanbul Modern 23 mayıs

İstanbul Modern 23 mayıs

Karaköy'deki 4 numaralı Antrepo'da faaliyetlerini sürdüren müzenin açılışı, heykeltraş Anthony Cragg'in "İnsan Doğası" isimli sergisiyle yapılacak.

Tuzla'da 15.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika hissesi!

T.C. İstanbul Anadolu 23. İcra Dairesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi 5908 ada 8 parselde yer alan fabrika hissesini 15 milyon 512 bin 160 TL'ye icradan satıyor...

Kadıköy'de 70 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul Anadolu 23. İcra Dairesi Kadıköy'de yer alan binayı 70 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Emlak Katılım, Kaynarca şubesini hizmete açtı!

Emlak Katılım, İstanbul’da bir yeni şubeyi daha hizmete açtı. Şube yatırımlarını hızlandıran Emlak Katılım, Kaynarca şubesi ile İstanbul’da 23, Türkiye genelinde ise 48 şubeye ulaştı. Emlak Katılım yıl sonuna kadar 50 şubeyi faaliyete geçirecek.

Architect World Turkey 23 Ekim'de kapılarını açıyor!

Türk mimar, iç mimar, tasarımcı ve diğer yapı uzmanlarını bir araya getirecek  Architect World Fuarı, İstanbul'da 23 Ekim tarihinde gerçekleşecek...

İstanbul'daki kaçak yapılara 2019'da 67 milyon TL ceza kesildi!

İstanbul'un 23 ilçesinde Kaçak yapılarla mücadele kapsamında 2019'da 66 milyon 637 bin 754 lira ceza verildi...

Ogeday Çuhadar, Esenyurt'taki Modern Sanayi Merkezi'ni anlattı!

Al Zamil Gayrimenkul A.Ş. Yatırım Müdürü Ogeday Çuhadar, İstanbul Modern Sanayi Merkezi hakkındaki tüm detayları açıkladı...

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Modern Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Saleh A Banafi ve Abdüllatif Banafea tarafından kuruldu.

İstanbul genelinde 65 bin 399 riskli yapı tespit ettik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm çalışmalarımızda İstanbul genelinde 23 ilçede, 65 bin 399 adet riskli yapı tespit ettik." dedi.

Büyükyalı'daki 23 adet tarihi loft satışa çıktı!

Büyükyalı İstanbul projesindeki 23 adet tarihi loft satışa çıktı. Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, 150 yıllık binaların ömrüne bir 150 yıl daha kattıklarını belirtti.

İstanbul Modern'i mimar Renzo Piano yapacak!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Serfinaz Ergün bugünkü köşesinde ''İstanbul Modern'in mimarı Renzo Piano'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte Serfinaz Ergün'ün yazısı...

Galataport'ta çalışmalar hızlandı!

Galataport projesinde çalışmalara hız verildi. Proje kapsamında İstanbul Modern Sanat Müzesi'nin bulunduğu 4 Numaralı antrepo yıkıldı.

İstanbul Modern'de taşınma başladı!

Türkiye'nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern, geçici olarak faaliyet göstereceği Beyoğlu'ndaki eski Union Francaise binasına taşınıyor. 

Galataport'un son hali böyle görüntülendi!

Tüm hızıyla devam eden Galataport projesinin son hali havadan görüntülendi. Proje içinde yer alan İstanbul Modern binası da önümüzdeki günlerde yıkılacak.

İstanbul Modern 23 mayıs Haberi

İstanbul Modern 23 mayıs

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkiye'nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern'in Beyoğlu'ndaki geçici mekanının açılışı 23 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Yaklaşık 14 yıldır Karaköy'deki 4 numaralı Antrepo'da faaliyetlerini sürdüren müze, Karaköy'deki yeni binası tamamlanıncaya kadar tüm faaliyetlerini sürdüreceği geçici mekanına taşındı.

İstanbul Modern, 3 yıl boyunca eski Union Française binasında hizmet verecek. Alexandre Vallaury tarafından 1896'da Meşrutiyet Caddesi'nde Fransızlar için lokal olarak inşa edilen tarihi bina, heykel sanatının yaşayan en önemli isimlerinden Anthony Cragg ile...