20 / 04 / 2024

istanbul ofis kiralama plaza

istanbul ofis kiralama plaza

İstanbul'da kriz sonrası boş kalan plazalarda artık ofis bulmak imkansız. Özellikle yabancıların artan ofis talebiyle İstanbul'un hem Anadolu, hem Avrupa yakasında plazalarda doluluk yüzde 97'ye ulaştı. Fiyatlar da altı ayda yüzde 30'a yakın arttı.

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Burak Karğın, Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın ve Kenan Karğın ortaklığında kuruldu.

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de Begüm Tuğçe Çetinsaya ve Gökhan Çetinsaya ortaklığında kuruldu.

Tmr Communıty Ofis Kiralama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tmr Communıty Ofis Kiralama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Temur tarafından kuruldu.

İstanbul ofis piyasasında son durum ne oldu?

Colliers International tarafından 2021 sonbahar kış İstanbul Ofis Piyasası raporu yayınlandı. 

Ofis kiralama sektörü pandemiden nasıl etkilendi?

Pandemi nedeniyle birçok ofis çalışanı uzaktan çalışma sistemine geçti. Bu durum ile kuşkusuz ofis kiralama sektörünü büyük ölçüde etkiledi. Peki, ilerleyen günlerde ofis kiralama sektörünü neler bekliyor?

Baha Ofis Kiralama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Baha Ofis Kiralama Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyıer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Feyzullah Haluk İskora tarafından kuruldu.

Galata Capıtal Partners Ofis Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Galata Capıtal Partners Ofis Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Taha Bekir Ekinci ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

İstanbul ofis pazarı Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

İstanbul Ofis Pazarı’nda 2020 üçüncü çeyrek raporu yayınlandı. Rapora göre, bütün piyasalarda gündemin ana maddeleri olan COVID-19 Salgını ve ekonomik göstergelerin gölgesinde geçti.

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Elerman Nemutlu, Ayşe Eser Ozar ve Vedat Erol ortaklığında kuruldu.

Skyland İstanbul, sınırsız ofis seçeneği ile kiralama avantajı sunuyor!

Eroğlu Gayrimenkul'ün projelerinden Skyland İstanbul, istenildiği gibi tasarlana bilen sınırsız ofis seçeneği ve kiralama alternatifleriyle iş yaşantısına yeni bir soluk katıyor…

Skyland İstanbul'da farklı kiralama alternatifleri sunuluyor! 

Eroğlu Gayrimenkul'ün karma projesi olan Skyland İstanbul'da, istenilen büyüklükte dizayn edilebilir ofis seçeneği ve kiralama seçenekleri sunuluyor...

Luxury İstanbul Ofis ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi kuruldu!

Luxury İstanbul Ofis ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

istanbul ofis kiralama plaza Haberi

istanbul ofis kiralama plaza


Bir yandan işini geliştiren yerli şirketler, bir yandan Türkiye pazarına giren yabancı şirketlerin yeni ofis ihtiyacı nedeniyle, İstanbul'un plazalarında yer kalmadı. En gözde ofis bölgesi olan Levent'te A sınıfı plazalarda doluluk oranı yüzde 99,7'ye ulaşırken en rahat ofis bulunabilen havaalanı bölgesinde bile doluluk oranı yüzde 70'den yüzde 74,6'ya yükseldi.


Asya yakasında ise özellikle kiraları ucuz olan B sınıfı plazalarda doluluk oranları yüzde 91,2'ye çıktı. Nitelikli ofis yetersizliğinden dolayı kira fiyatları Avrupa yakasında altı ayda yüzde 25 ile yüzde 30 arasında, Anadolu yakasında ise yüzde 4 ile yüzde 23 arasında artış gösterdi.


İstanbul'da halen A sınıfında toplam bir milyon 839 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. Bunların 366 bin metrekaresi havalanı bölgesinde, 318 bin metrekaresi Maslak, 298 bin metrekaresi Gayrettepe-Esentepe bölgesinde, 223...