29 / 03 / 2024

İstanbul ofis pazarı son durum

İstanbul ofis pazarı son durum

Propin tarafından hazırlanan ve 2018 Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayan ''İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2018 Üçüncü Çeyrek Raporu'' yayınlandı.

İstanbul ofis pazarında balon oluşuyor mu?

Türkiye ve İstanbul, hem geniş tüketici kitlesine ulaşma kolaylığı hem de önemli pazarlara yakınlığı nedeniyle ciddi coğrafi avantajlara sahip olduğu için Tuğra Gönden 'İstanbul Ofis Pazarı'nda Balon Oluşuyor Mu' başlıklı bir yazı yazdı...

İstanbul'da ofis boşlukları azalıyor, yeni stok eklenmiyor! 

İstanbul Ofis Pazarı’nın 2023 dördüncü çeyrek dönemi verilerine göre, Merkezi İş Alanı olarak tanımlanan bölgelerdeki A sınıfı ofis binalarındaki boşluk oranı yüzde 13,2, B sınıfı ofis binalarındaki boşluk oranı ise yüzde 9,2 oldu.

İstanbul'da İFM'nın açılışıyla ofis pazarı canlandı! 

Türkiye gayrimenkul pazarı görünümü 3.Çeyrek 2023 Ofis pazarı verileri belli oldu. Bu kapsamda İstanbul'da İFM'nın açılışıyla ofis pazarı canlandı.

İstanbullular aman dikkat! Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar belli oldu! Acil bakın!

İstanbul'da pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar belli oldu. İşte detaylar...

İstanbul'da metrekare bazında en pahalı ofis kirası 765 TL ile Levent'te!

İstanbul'da metrekare bazında ofis kiraları açıklandı. Haziran'da İstanbul ofis pazarında genel arz 6,46 milyon metrekare olurken, doluluk da son 10 senenin zirvesinde. Peki İstanbul'da ofis kiraları ne kadar oldu?

İstanbul'da ofis boşlukları azaldı! Kiralar yükselişe geçti!

2022 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporunda yer alan verilere göre; İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekare olarak belirlendi. Peki kira rakamları ne oldu? İşte İstanbul Ofis Pazarı ile ilgili merak edilenler...

İstanbul'da kira fiyatları dudak uçuklattı! En pahalı ofis kirası nerede?

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021'in Ekim, Kasım ve Aralık aylarını kapsayan 'İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Dördüncü Çeyrek Raporu' yayınlandı. Raporda, İstanbul'da en yüksek kira istenilen yer belli oldu. İşte İstanbul'daki ofis piyasası ve kira fiyatları...

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binası için 117 milyon TL piyasa değeri takdir edildi. Değerleme konusu taşınmazların KDV hariç aylık kira bedeli toplam 750 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul ofis piyasasında son durum ne oldu?

Colliers International tarafından 2021 sonbahar kış İstanbul Ofis Piyasası raporu yayınlandı. 

İstanbul'daki en yüksek ofis kirası hangi ilçede?

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021 Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayan 'İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Üçüncü Çeyrek Raporu' yayınlandı. Rapora göre, İstanbul'da en yüksek kira istenilen yer MİA’da yer alan Levent oldu. 

Pandemi ofis tercihlerini nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgınıyla beraber ofis tercihleri de değişti. Peki ofis pazarında neler oluyor? İşte ayrıntılar...

İstanbul'un en yüksek ofis kirası hangi ilçede?

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021 Nisan, Mayıs ve Haziran aylarını kapsayan "İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 İkinci Çeyrek Raporu" yayınlandı. İstanbul Ofis Pazarı'ndan 2021 ikinci çeyrek dönemde en yüksek kira istenilen yer 32 ABD Doları/metrekare/ay ile MİA'da yer alan Levent oldu.

Ofis tercihlerinde hangi kriterler değişti?

Kovid-19 salgınının en çok etkilediği sektörlerden biri ofis pazarı oldu. Peki salgınla birlikte ofis piyasasında neler değişti? İşte detaylar...

İstanbul'da ofis fiyatları hangi ilçelerde arttı?

Koronavirüs salgını ofis pazarını nasıl etkiledi? Ofis metrekare fiyatları arttı mı? REIDIN tarafından konuya ilişkin bir çalışma yapıldı. İşte o çalışmanın sonuçları ve Kovid-19 sürecinde ofis pazarı verileri...

İstanbul ofis pazarı son durum Haberi

İstanbul ofis pazarı son durum

Propin tarafından hazırlanan ve 2018 Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayan ''İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2018 Üçüncü Çeyrek Raporu'' bugün yayınlandı. Bu raporda, 2018 Üçüncü Çeyrek Dönemi’ne ait kira ortalamaları, boşluk oranları, stok bilgileri yer alıyor. 

İstanbul Ofis Pazarı’nın 2018 Üçüncü Çeyrek Dönemi özet verileri aşağıda yer alıyor; 

1-) Merkezi İş Alanı (MİA)’nda A sınıfı ofis binalarındaki boşluk oranı %30,4; B sınıfı ofis binalarındaki boşluk oranı %14,5 olarak kaydedildi. MİA’da kira ortalaması, A sınıfı ofis binalarında 21,8 ABD Doları /m² /ay; B sınıfı ofis binalarında 10,1 ABD Doları /m² /ay seviyesindeydi.

2-) MİA Dışı-Avrupa’da A sınıfı ofis binalarındaki boşluk oranı %20,2; A sınıfı ofis binalarındaki kira ortalaması 14,5 ABD Doları /m² /ay olarak tespit edildi. 

3-) MİA Dışı-Asya’da A sınıfı ofis binalarındaki...