28 / 03 / 2024

istanbul ofis projeleri kiralama

istanbul ofis projeleri kiralama

Gayrimenkulün her alanında müşterilerine stratejik hizmet sunan dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman&Wakefield, 2014’ün ilk çeyreğini değerlendirdiği raporunu yayımladı. aştı. Ofis kiralamaları bir önceki çeyreğe göre yüzde 7 arttı.

TOKİ İstanbul 2024 projeleri için geri sayım başladı! 1.149 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul projeleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre TOKİ İstanbul'da 2 yeni projede 1.149 konut inşa edecek.

TOKİ İstanbul 2022 projeleri nerede? TOKİ'ye nasıl başvurulur 2022?

TOKİ’den ucuz konut almayı isteyenler, geçenlerde açıklanan sosyal konut projelerine dair detayları araştırmaya devam ediyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ İstanbul 2022 projeleri için tarih açıklandı! Tam 6.920 yeni konut geliyor! İlçe ilçe proje listesi! Hemen bakın!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. Projeler kapsamında 6.920 konut inşa edilecek. İşte detaylar...

TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? İstanbul’da kaç tane sosyal konut yapılacak?

TOKİ İstanbul projeleri gündemde yer alan konular arasında bulunuyor. Vatandaşlar TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? sorusunun cevabını merak ediyor.

İstanbul ofis piyasasında son durum ne oldu?

Colliers International tarafından 2021 sonbahar kış İstanbul Ofis Piyasası raporu yayınlandı. 

Capital Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamam!

Güler GYG, Mersin kent merkezinde 4 ilçenin kesişim noktasındaki ofis projesi Capital Ticaret Merkezi’nin yüzde 90’ını tamamladı. Şirket bu projesiyle 2018 yılında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ofis projeleri ödüllerini almıştı.

İstanbul konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul konut projeleri 2021...

Pandemide paylaşımlı ofisler nasıl olmalı?

Başarılı ofis projeleri ile ulusal ve uluslararası düzeyde başarıya imza atan XL Mimarlık+Mühendislik Kurucusu Mimar Arda Işık, pandemi döneminde paylaşımlı ofislerde alınması gereken yapısal ve mekansal önlemleri anlattı.

İstanbul ofis pazarı Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

İstanbul Ofis Pazarı’nda 2020 üçüncü çeyrek raporu yayınlandı. Rapora göre, bütün piyasalarda gündemin ana maddeleri olan COVID-19 Salgını ve ekonomik göstergelerin gölgesinde geçti.

TOKİ 100 bin konut İstanbul 2020 projeleri!

TOKİ 100 bin konut İstanbul 2020 projelerinin hangi ilçelerde olacağı belli oldu. İstanbul TOKİ projelerinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alacak.

TOKİ İstanbul 2020 projeleri hangi ilçelerde?

TOKİ'nin 100 bin sosyal konut kampanyasında en büyük pay İstanbul'a ayrıldı. İstanbul'da 2020 yılında tam 10 bin sosyal konut projesi inşa edilecek. Dar gelirlilere özel satışa çıkarılacak konutlar hangi ilçelerde yer alacak. İşte detayları...

Luxury İstanbul Ofis ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi kuruldu!

Luxury İstanbul Ofis ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul Ofis Piyasası'nda son durum ne? 

Colliers Türkiye 2019 1. Çeyrek 2019 İstanbul Ofis Piyasası raporunu yayınladı. Peki İstanbul Ofis Piyasası'nda son durum ne? 

istanbul ofis projeleri kiralama Haberi

istanbul ofis projeleri kiralama

Hazırladığı 3 aylık ve yıllık raporlarla ekonominin ve gayrimenkul sektörünün nabzını tutan Cushman&Wakefield, 2014 yılının ilk çeyrek raporunu yayımladı. Rapora göre, bilhassa Levent, Maslak ve Zincirlikuyu hattındaki artışla birlikte İstanbul’un A sınıfı ofis arzı 3,5 milyon metrekareye ulaştı. Ofis kiralamaları da bir önceki çeyreğe göre yüzde 7 arttı. 


Gayrimenkulün her alanında müşterilerine stratejik hizmet sunan dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman&Wakefield, 2014’ün ilk çeyreğini değerlendirdiği raporunu yayımladı. 


Ekonomi, ofis, perakende ve sanayi pazarlarını ayrı başlıklar halinde değerlendiren Cushman&Wakefield uzmanları, 2014’ün ilk yarısında, ekonomideki yavaşlamanın sürdüğünü ancak ihracatçıların Türk lirasındaki değer kaybından fayda sağladığını ortaya koydu. Rapora göre; dış ticaret artışıyla Şubat 2014’te dış ticaret açığı 2012 yılının sonlarından bu yana en düşük seviyeyi gördü. 


İlk çeyrekte ofis kiralamaları bir önceki çeyreğe...