27 / 04 / 2024

istanbul ofis yatırımı

istanbul ofis yatırımı

Türkiye’nin rekortmen emlak danışmanlarından Evrim Kırmızıtaş İstanbul’un ofis yatırımlarında değer kazanacak bölgelerini açıkladı.

İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu!

2024 yılı için gayrimenkul sektörünün nabzını tutan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2024” raporunda Paris, Londra, ve Madrid’in başını çektiği listede İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu oldu.

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Mujo Selımovıc tarafından kuruldu.

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ahmet Pınarbaşı, Ayhan Aydın, Hüseyin Demir ve Murat Selçuk ortaklığında kuruldu.

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jest İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mert Paker ve İbrahim Akaşkın tarafından kuruldu.

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt’ta  7 milyon 335  bin TL sermaye bedeli  ile Memduh Öztürk tarafından kuruldu.

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Yaşar ve Serdar Yaşar ortaklığında kuruldu.

Proje İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Tipi tarafından kuruldu.

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik ve Mahmutsefa Çelik ortaklığında kuruldu.

Channel İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Channel İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karasakal, Sinan Mertoğlu ve Turhan Alçelik ortaklığında kuruldu.

istanbul ofis yatırımı Haberi

istanbul ofis yatırımı

Türkiye’nin rekortmen emlak danışmanlarından Evrim Kırmızıtaş , geçtiğimiz günlerde katıldığı Re-Max kongresinde son yıllardaki başarılarını katılımcılarla paylaşırken önümüzdeki yıllarda cazibe merkezi olacak İstanbul’un ofis yatırımlarında değer kazanacak bölgelerini açıkladı.


İlk olarak Ataşehir bölgesi Anadolu yakasında her iki köprüye ulaşımın rahatça sağlandığı bölge son yılların iş yeri yatırımında cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı ve Kadıköy-Ataşehir raylı sistem projesinin ofis yatırımlarına olumlu etkisi olacağını beklemekteyiz.


İkinci olarak İstanbul-Maltepe- Kurtköy hattında Pendik-Kadıköy metro hattının ulaşımı son derece kolaylaştırdığı bölge yeni nesil ofis stoklarıyla dikkat çekiyor.Maltepe ve Kartal a göre ofis fiyatlarının daha uygun olduğu Kurtköy bölgesinde de nitelikli ofislerin kira bedelleri yükselmiş durumda. Son olarak Seyrantepe bölgesinde Cendere Vadisi dönüşüm projesi, kentsel dönüşüm projeleri,4,Levent Hacıosman metrosunun Seyrantepe bağlantısının açılması bölgedeki fiyatları...