19 / 04 / 2024

istanbul plaj giriş fiyatları kaç TL

istanbul plaj giriş fiyatları kaç TL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul plajlarının açılış tarihini ve giriş ücretlerini açıkladı. İşte İstanbul'da 2014 yaz sezonunun başlayacağı ve plajların 2014 yılında açılacağı tarih!.. İşte İstanbul plaj ücretleri 2014!

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

İstanbul'da plaj ücretleri cep yakıyor! İstanbul'da plaj ücreti ne kadar kaç TL?

Tatil sezonun açılmasıyla birlikte plaj ücretleri de gündemde yer almaya başladı. Bu kapsamda sadece bir mavi bayraklı plajın bulunduğu İstanbul'da sahillerde hareketlilik başladı. Peki İstanbul'da plaj ücretleri ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Borsa İstanbul'dan yeni adım: Girişim Sermayesi Pazarı oluşturuldu!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul, henüz halka arza hazır olmayan fakat ilerleyen dönemde halka arz yapmak isteyen şirketlerin finansman ihtiyacının karşılanması amacıyla  "Girişim Sermayesi Pazarı" oluşturdu.

Bakan Nebati açıkladı! Borsa İstanbul'a 13,6 milyar lira yabancı yatırımcı girişi gerçekleşti!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlere 1-18 Ağustos arasında 13,6 milyar lira yabancı yatırım girişi gerçekleştiği açıklandı.

Eyüpsultan Çiftalan Plajı açıldı! Çiftalan Plajı giriş ücreti ne kadar? 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, göreve geldiği günden bugüne sporda, eğitimde, sağlıkta, sanatta ve sosyal yaşamda birbirinden güzel projeler hayata geçirdi.

İstanbul Akvaryum giriş ücretleri ne kadar? İşte Florya Akvaryum 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Florya'da konumlanan ve 1.500 çeşit, toplam 15 bin adet kara ve deniz canlısını içinde barındıran Florya Akvaryum'un giriş ücretleri merak konusu oldu! Peki, Florya Akvaryumu giriş ücreti ne kadar? İşte Florya Akvaryum Şenlikköy 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Sezon açıldı plajlarda rakamlar 10 bin euroya dayandı

Türkiye’nin turizm başkentlerinden Bodrum’da sezonun açılmasıyla birlikte fiyatlar da tavan yaptı. Plaj girişleri 150 liradan başlarken bir lahmacunun fiyatı 200 liraları gördü. Öte yandan özel locaların fiyatları ise 10 bin Eurolara kadar çıkabiliyor.

İstanbul'da fiyatı en çok artan ürünler açıklandı! Mart 2022'de en çok maç giriş bileti fiyatları yükseldi! 

İstanbul Ticaret Odası tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, şehirde Mart 2022'de, Şubat'a göre en çok fiyat yükselişi yaşanan ürün yüzde 57,14 ile maç giriş bileti, en çok düşen ürününse yüzde 25,48 ile bakla olduğu belirtildi. 

Girişimciler düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor!

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu yaptığı açıklamada "Kuluçka mezuniyeti sonrası girişimciler; post kuluçka olarak adlandırılan dönemde düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor." dedi.

Sanatçılar Girişimi’nden Kanal İstanbul yorumu! 

Sanatçılar Girişimi Sözcüsü Ataol Behramoğlu, Kanal İstanbul'un ilk ihalesinin gerçekleştirilmesine ilişkin, projeden vazgeçilmezse ortaya çıkacak deprem felaketiyle ağır bedeller ödeneceğini ifade etti...

Florya İstanbul Akvaryum giriş ücreti 2017!

Florya İstanbul Akvaryum giriş ücreti 2017 belli oldu. İşte 6 bin 800 metreküp su hacmine sahip 64 tanktan oluşan Florya İstanbul Akvaryum giriş ücreti 2017...

Sealife İstanbul giriş ücreti ne kadar?

Sealife İstanbul giriş ücreti ne kadar, İstanbul Sealife 2016 yılında ne kadar? Sealife Akvaryum giriş ücreti kaç lira? İşte Bayrampaşa Forum İstanbul'da yer alan İstanbul Sea Life bilet fiyatı 2016...

Davultepe 100. yıl Halk Plajı Tabiat Parkı olarak kalacak!

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Davultepe 100. Yıl Halk Plajı (Gümüşkum) 'A Tipi Mesire Yeri' olarak düzenlenmesinden Mersin milletvekillerinin girişimleriyle vazgeçildiğini, plajın Tabiat Parkı kapsamında hizmet vereceğini söyledi.

istanbul plaj giriş fiyatları kaç TL Haberi

istanbul plaj giriş fiyatları kaç TL

İstanbul plaj ücretleri 2014! 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasındaki plajları 14 Haziran Cumartesi günü sezonu açarak hizmete başlayacağını duyurdu. 


İstanbul plaj listesi 2014 için tıklayın!


İstanbul'da ücretli plajlar ve giriş ücretleri!


Güneş Plajı: 840 metre sahil şeridindeki  plajda cankurtaran kulesi, şezlong, şemsiye, cankurtaran mobosu, WC, soyunma kabini, duş, güvenlik kabini, büfe ve emanet dolabı bulunuyor. Plaj giriş ücreti 15 TL, öğrenciler için ise 7.50 TL.


Caddebostan- 1:  450 metre sahil şeridindeki plajda şezlong, cankurtaran kulesi, WC, soyunma kabini, büfe bulunuyor. Plaj giriş ücreti 15 TL, öğrenciler için ise 7.50 TL.



İstanbul ücretsiz plajlar 2014!


Menekşe Plajı:  620 metre sahil şeridindeki plajda şezlong, şemsiye, cankurtaran mobosu, 3 adet cankurtaran kulesi, WC, soyunma kabini, duş, güvenlik kabini, büfe ve otopark alanı bulunuyor. Plaj, ücretsiz hizmet...