25 / 04 / 2024

istanbul rehabilitasyon merkezleri

istanbul rehabilitasyon merkezleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle uyuşturucu bağımlılığına karşı devrim gibi proje hayata geçiyor. Türkiye'nin 5 ilinde rehabilitasyon merkezleri inşa edilecek.

Bursa ve Diyarbakır'da yatılı rehabilitasyon merkezleri açılacak!

Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, Bursa ve Diyarbakır'da yapımına devam edilen yatılı rehabilitasyon merkezlerinin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını duyurdu.

İstanbul Küresel Finans Merkezleri Endeksi'nde 53'üncü sıraya çıktı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi'nce, Küresel Finans Merkezleri Endeksi’nde İstanbul'un pozisyonunun Eylül 2019'da 6 sıra birden yükselerek 53'üncü sıraya çıktığı bildirildi.

Gündüzlü Yaşam Merkezleri'nin sayısı artırılacak!

Engellilerin, gündüz bakım ve rehabilitasyon hizmeti aldıkları Gündüzlü Yaşam Merkezleri'nin sayısı bu yıl artırılacak.

İmar barışı başvuru merkezleri İstanbul!

İmar barışından yararlanmak isteyenler başvurularını Bakanlığın yetkilendirdiği merkezlerden yapabiliyor. İşte imar barışı başvuru merkezleri İstanbul..

Türkiye'nin 5 ilinde rehabilitasyon merkezi inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle uyuşturucu bağımlılığına karşı devrim gibi proje hayata geçiyor. Türkiye'nin 5 ilinde rehabilitasyon merkezleri inşa edilecek.

Konaklamalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezleri Yönetmeliği!

Konaklamalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezleri Yönetmeliği, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.. 

İstanbul, global finans merkezleri listesinde 12 sıra geriledi!

İstanbul, Global Finans Merkezleri Endeksi (Global Financial Center Index-GFCI) listesinde 12 sıra birden geriledi.

İstanbul'a modern rehabilitasyon merkezi müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'da kapsamlı ve modern bir madde bağımlıları rehabilitasyon merkezi kurulması için çalışma başlattıklarını açıkladı.

Sağlıkta rehabilitasyon klinik oteller kurulacak!

Türkiye'de ilk kez, Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılarak denetimi yapılacak "Rehabilitasyon Amaçlı Kür Kliniği Konaklama Merkezleri (REHA-Klinik)" açılacak.

İstanbul Kocaeli hattı lojistik merkezleri arsa fiyatlarını artırdı!

Üçüncü Köprü ve otoyolu nedeniyle İstanbul - Kocaeii hattı üzerinde kurulmaya başlayan lojistik merkezleri bölgede arsaların değerlenmesine neden oldu.

İstanbul'da okullar yarın da tatil!

İstanbul'da kar yağışı nedeniyle yarın anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri tatil edildi. Engelli ve hamile kamu personeli de izinli sayılacak.

İstanbul Global Finans Merkezleri Endeksi'nde 47. sıraya yükseldi!

2009 yılında Global Finans Merkezleri Endeksinde 72. sırada bulunan İstanbul, bu yıl 633 reyting alarak 47. sıraya yükseldi. 2018 ylında ise 25. sıraya ulaşması bekleniyor.

İstanbul'da yeni ofis merkezleri doğuyor!

İstanbul'da yeni ofis merkezleri doğuyor Zincirlikuyu-Maslak hattında yükselen kira bedelleri, tasarruf yapmak isteyen ofis kullanıcılarını Kağıthane, Ümraniye, Ataşehir, Kozyatağı, Maltepe ve Kartal gibi yeni ofis bölgelerine yöneltiyor.

istanbul rehabilitasyon merkezleri Haberi

istanbul rehabilitasyon merkezleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle madde bağımlılığına karşı devrim gibi projeye hazırlanılıyor. AMATEM ve ÇEMATEM'in temel tıbbi desteğinin devamı olarak Yeşilay ilk kez rehabilite merkezleri inşa edecek.

Sabah Gazetesi'nden Zeynel Yaman'ın haberine göre, Türkiye'nin  İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun ve Şanlıurfa illerinde rehabilitasyon merkezleri kurulacak. Proje, madde bağımlılığıyla mücadelede devrim niteliği taşıyor. 

Yeşilay Başkanı Mücahit Öztürk, proje hakkında bilgi verdi. Öztürk, "Türkiye Bağımlılık Rehabilitasyon Modeli hizmet sunumu, finansmanı, insan kaynağı, akreditasyonu ve denetimi içeren bir model. Modelin hayata geçirilmesiyle tedavi, rehabilitasyon ve sosyal uyum süreçlerinin birbiriyle bağının güçlendirilmesi ve etkinliğinin artırılmasını amaçlıyoruz. İlk etapta Ulusal Uyuşturucu İle Mücadele Eylem Planı kapsamında kısa vadede 10 rehabilitasyon merkezini kuracağız. Önceliğimiz AMATEM olan her ilde rehabilitasyon merkezi açmak" açıklamalarında...