26 / 04 / 2024

İstanbul Renovia nerede

İstanbul Renovia nerede

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen İstanbul Renovia projesi Vartaş A.Ş. ve Stern Immobilien AG imzası taşıyor. İstanbul Renovia'nın metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor.

İstanbul Renovia projesinin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL!

Toplam 1100 adet daireden meydana gelen İstanbul Renovia projesinin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. 3 etap şeklinde tasarlanan projenin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

Oliv Yapı ve RealGroup imzasıyla yükselen Bab İstanbul projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

As Concept konum: As Concept İstanbul Projesi nerede? 

As Yapı tarafından hayata geçirilen "As Concept İstanbul" projesinde satışlar devam ediyor. Peki, As Concept İstanbul Projesi nerede? As Concept evleri ne zaman teslim edilecek?

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konut başvuruları ve onun adı altında bulunan İlk İşyerim ile İlk Evim Arsa başvuruları gündemde yer alıyor. İstanbul’dan ev almak isteyenler, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? sorusuna yanıt arıyor.

TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu?

TOKİ İstanbul arsalarının nerede olduğu merak ediliyor. Bu yüzden TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu? soruları sıklıkla soruluyor. İşte detaylar!

Tema İstanbul 2 nerede? Lokasyon bilgisi!

Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Tema İstanbul 2 nerede?

Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Safahat İstanbul Konakları nerede? İşte lokasyon!

"Büyük Çamlıca'nın büyük projesi" sloganıyla basına tanıtılan Safahat İstanbul Konakları 3 bin 600 adet daire ve 50 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Safahat İstanbul Konakları nerede? İşte lokasyon!

Ahes Misal İstanbul Evleri nerede?

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Ahes Misal İstanbul projesinde metrekare birim fiyatları 5 bin 230 TL'den başlıyor. Ahes Misal İstanbul Evleri nerede?

Avenue İstanbul Evleri nerede?

Avenue İstanbul Konutları Gül İnşaat tarafından 436 daire, ticaret alanları ve iki katlı AVM olarak planlandı. Avenue İstanbul Evleri nerede?

Avangart İstanbul Evleri nerede?

Gül Proje imzası taşıyan Avangart İstanbul Evleri'nin metrekare birim satış fiyatı 7 bin 142 TL'den başlıyor. Peki Avangart İstanbul Evleri nerede?

Resim İstanbul Evleri nerede?

Ortadoğu Grup tarafından 82 bin metrekarelik bir alanda inşa edilen Resim İstanbul Evleri'nin tamamı Temmuz ayının sonunda teslim edilmiş olacak. Peki, Resim İstanbul Evleri nerede?

Mevsim İstanbul Evleri nerede?

Sarılar İnşaat tarafından inşa edilen Mevsim İstanbul projesi, 10 katlı üç blokta, 187 daireden oluşuyor. Peki, Mevsim İstanbul Evleri nerede?

İstanbul Renovia nerede Haberi

İstanbul Renovia nerede


İnşaat alanı 173 bin 600 metrekare olan İstanbul Renovia projesinin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 lira ile 8 bin lira arasında değişiyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen İstanbul Renovia projesi 29 bin 600 metrekarelik bir alan üzerinde konumlandırılıyor. 



İstanbul Renovia projesinin yatırım bedeli 300 milyon TL olarak belirlendi. Proje Vartaş A.Ş. ve Stern Immobilien AG tarafından İstanbul Kadıköy'de yükseliyor.


İstanbul Renovia projesinin 8 bin metrekaresi peyzaj alanı için ayrılırken, 4 bin 400 metrekarelik alan ise ticari alan için ayrıldı.


Tabanlıoğlu Mimarlık imzası taşıyan İstanbul Renovia projesindeki dairelerin alanları 48 metrekareden başlıyor. 


Renovia İstanbul Kadıköy adres:

Örnek Mahallesi, Fehmi Tokay Sokak, No: 18/A 34000 Ataşehir/İstanbul


Renovia İstanbul Kadıköy iletişim

Telefon:...