16 / 04 / 2024

istanbul rotana otel

istanbul rotana otel

Dap-Yapı’nın sahip olduğu oteller ile Rotana portföyüne 318 oda eklemiş oluyor. Dap-Yapı ile imzalanan anlaşma dahilinde Rotana İstanbul’da iki yeni otel açıyor.

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

İstanbul'da otel yatırımları hızlandı!

Yeni otel yatırımları Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul'da da hız kesmiyor. 'Yatırım niyeti beyanı' olarak kabul edilen teşvik belgesine bağlanan komple yeni otel proje sayısı da bunu ortaya koyuyor. 

İstanbul Blue Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Blue Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nesip Ateş ve Serkan Karaman ortaklığında kuruldu.

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Bolca Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Ayasofya İstanbul Mansion Otel Şubesi açıldı!

Bolca Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Ayasofya İstanbul Mansion Otel Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

İstanbul’da otel yatırımlarının geri dönüş süresi uzadı!

Turizmde otel yatırımları 5 yıl aradan sonra yükselişe geçerken TÜROB Başkanı Timur Bayındır bu sürenin uzadğını açıkladı. 

İstanbul'da otel konseptli 13 proje!

İstanbul'da karma konseptteki projeler dikkat çekiyor. Otel, ticari alanlar, AVM gibi farklı birimlere yer verilen projeler ihtiyaçları maksimum düzeyde karşıladığı için daha çok tercih ediliyor. İşte İstanbul'da yükselen 13 otel konseptli proje...

Nikki Beach Worldwide'dan İzmir ve İstanbul'da otel!

Nikki Beach Worldwide, İstanbul’da Nikki Beach City konseptini hayata geçirmeyi planlıyor. İstanbul’un ardından İzmir ve Çeşme’de de beach ve otel projeleri grubun yatırım planları arasında bulunuyor.

Aksoy Holding İstanbul'da otel açmak için yer arıyor!

Aksoy Group'un Yönetim Kurulu Üyesi Belgin Aksoy, Türkiye'yi Wellness-SPA üssü yapmaya çalışıyor. Şirket Sapanca'da Richmond NUA otelinin benzerini açmak için İstanbul'da yer arıyor.

Ethica Sağlık Grubu'ndan İstanbul'a otel!

Ethica Sağlık Grubu, yatırım atağına kalktı. İstanbul'da butik otel açacak olan Ethica'nın ikinci projesi ise Bodrum MİLA'S Daphne Peninsula olacak.

8. AVM Yatırımları Konferansı Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleşecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

InterContinental'dan Antalya ve İstanbul'a otel yatırımı!

DÜNYANIN önde gelen otel zincirlerinden InterContinental Hotels Group (InterContinental Oteller Grubu- IHG) Hotel Indigo® Lower East Side New York ile dünyadaki 5 bininci otelini hizmete açtı.

istanbul rotana otel Haberi

istanbul rotana otel

Ortadoğu’nun en güçlü otel zincirlerinden Rotana Haziran ayında Istanbul’da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. “Burgu Arjaan by Rotana” ve  “Tango Arjaan by Rotana” Haziran 2015’te kapılarını açıyor. Otellerin açılışı ile birlikte 318 odayı portföyüne ekleyen Rotana markasına ait toplam oda sayısını 13,359’a yükseltmiş olacak.


“Burgu Arjaan by Rotana” – burgu şeklinde iki kuleden oluşuyor ve iki kulede toplam 162 oda bulunuyor. “Tango Arjaan by Rotana” ise toplam 156 odalı bir otel. Her iki otelin kesiştiği noktada lobi, café, restoran, Fitness & Wellness Club, açık ve kapalı havuz ve toplantı salonları bulunuyor.   


Dap-Yapı ile kurulan iş birlikteliği dahilinde, Rotana yatırımcı firma ile yeni bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma ile “Dalga Residences by Rotana” ve “Vazo Residences by Rotana” – otel apartmanlarını...