19 / 04 / 2024

İstanbul Seyir Terası Otelcilik adres

İstanbul Seyir Terası Otelcilik adres

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İcradan satılık dev TV kulesi; 249 milyon TL bedel biçildi

İstanbul Büyükçekmece'de bulunan içinde TV kulesi, seyir terası, restoran, dükkan, otopark ve çok amaçlı salonların yer aldığı 8 bin metrekarelik alan, 2 ay sonra 249 milyon 395 bin lira bedelle satışa çıkacak. İşte detaylar...

Sapphire AVM resmen Kiler GYO'nun oldu! Tam 905 milyon TL'ye...

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sapphire AVM ve seyir terasının satın alındığını açıkladı. Sapphire AVM resmen Kiler GYO'nun oldu! 905 milyon TL'lik imzalar atıldı! İşte ayrıntılar...

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları başlıyor! İstanbul Havalimanı seyir terasına nasıl çıkılır?

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA, geçen sene açılışı gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk resmi spotter (seyir terası) alanını kullanmak isteyenler için başvuruları başlattı. İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Boğaz'dan 13 kat daha güvenli olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Kanal İstanbul dünyayı Türkiye'ye bağlayacak' görüşünü dile getirerek, "Kanal İstanbul seyir güvenliği açısından Boğaz'dan 13 kat daha güvenli olacak" diye konuştu.

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Rize'deki Çay Çarşısı'nın inşaatı hız kesmiyor!

Rize Ticaret Borsası’nca hazırlanan ‘Çay Çarşısı’ projesi inşaatı devam ediyor. Çarşıda, 30 metre yüksekliğinde ince belli çay bardağı anıtı yapılıyor. Anıtın içerisinde, çay müzesi, çayın topraktan bardağa serüvenini anlatan 13D çay sineması ve seyir terası olacak.

Ordu Boztepe'deki 20 büfe kiraya veriliyor!

Ordu'nun seyir terası konumunda bulunan Boztepe’deki satış büfeleri gerçekleştirilen peyzaj düzenleme çalışmalarının tamamlanmasından sonsra ihaleye çıkartılıyor.

Hattuşa'nın binlerce yıllık kalıntıları 'seyir terası'ndan izlenecek!

Anadolu'da kurulan ilk medeniyet olan Hititler'in, Çorum'un Boğazkale ilçesindeki başkenti Hattuşa, tepenin diğer yamacındaki Budaközü Vadisi'ne kurulan yürüyüş yolu ve seyir teraslarından izlenebiliyor.

Cennet-Cehennem mağaralarına yapılan asansör ve seyir terasına tepki!

Mersin'in Silifke ilçesinde bulunan Cennet-Cehennem mağaraları için 2 yıl önce Kalkınma Bakanlığı tarafından hazırlanan 10 milyon TL'lik asansör projesi tartışmalara sebep oldu. Demir asansörün bölgenin doğal yapısına zarar verdiği belirtildi...

Valla Kanyonu'na inşa edilen Muratbaşı Seyir Terası açıldı!

Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde yer alan Valla Kanyonu'nda hayata geçirilen Muratbaşı Seyir Terası, hizmete girdi.

İstanbul Seyir Terası Otelcilik adres Haberi

İstanbul Seyir Terası Otelcilik adres

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından kuruldu.
İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  konusu:
3.1.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3.2.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3.3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 3.4.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 3.5.Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 3.6.Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 3.7.Her...