25 / 04 / 2024

Alya Teras'ta teslimler başladı!

Alya Teras'ta teslimler başladı!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markaları arasında yer alan BOSS4 Gayrimenkul tarafından İstanbul Levent’te inşa edilen ‘Alya Teras' projesinde teslimleri başladı. Tek blok halinde yükselen projede 129 konut ve 8 ticari ünite yer alıyor. 



İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markaları arasında yer alan BOSS4 Gayrimenkul'ün İstanbul Avrupa Yakası Levent’te hayata geçirdiği ‘Alya Teras’ın teslimleri başladı.

Alya Teras ta teslimler başladı!

Mega kent İstanbul’un en değerli lokasyonları arasında Levent’te inşa edilen proje; sakinlerine iş, alışveriş, eğlence yaşamını bir arada sunan konumuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, minimal yaşam alanlarında maksimum konfor arayanlar için dizayn edilen ‘Alya Teras’ projesi, 1060 metrekare bir arazi üzerinde 15 katlı tek bir blok olarak yükseliyor.  Alya Teras'ta alanları 53 metrekare ila 130 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon daireler ve  2 oda 1 salon daireler yer alıyor. Toplamda 129 konut ve 8 ticari ünitenin yer aldığı  Alya Teras’, merkezi ısıtma, spor salonu, sauna, Türk Hamamı, kapalı yüzme havuzu, 24 saat güvenlik otopark gibi sosyal alanlara da sahip. Alya Teras projesine adını veren geniş ve İstanbul manzarasına hakim ortak teras alanlarıyla dikkat çeken proje, komşularla sosyalleşme imkanı da sağlıyor.
 
 


Geri Dön