26 / 04 / 2024

Alya Teras'ta teslimler başladı!

Alya Teras'ta teslimler başladı!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markaları arasında yer alan BOSS4 Gayrimenkul tarafından İstanbul Levent’te inşa edilen ‘Alya Teras' projesinde teslimleri başladı. Tek blok halinde yükselen projede 129 konut ve 8 ticari ünite yer alıyor. 



Katma değerli projeler hayata geçiriyor

Yaptığı açıklamada Alya markasıyla Avrupa Yakası’nda katma değerli projeler ürettiklerini dile getiren BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, ‘Alya Teras’ projesinin hem lokasyonu hem inşaat kalitesi bakımından yatırımcısına daima kazandıran bir proje olduğunu dile getirdi. 

Alya Teras ta teslimler başladı!

Projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada Alya Teras’ın Levent gibi çok değerli bir lokasyonda yer aldığını dile getiren Abdülkadir Akkuş, BOSS4 Gayrimenkul olarak beş yılda toplam sekiz proje, 631 adet konut ve 38 ticari gayrimenkulün inşaatını tamamladıklarını ve sahiplerine teslim ettiklerini söyledi. Yüksek katma değerli ve yatırımcısına daima kazandıran projeler ürettiklerini ve başladıkları projeleri zamanında teslim ettiklerini söyleyen Akkuş, "Şimdi de ‘Alya Teras’ın teslimine başladık” dedi.

‘Alya Teras’; mega kent İstanbul’un en kıymetli lokasyonları arasında yer alan Levent’te plazalara komşu oluşu, mega kent İstanbul’un ana arterleri E-5 ve TEM’in ortasındaki konumu ve kolay ulaşım imkanıyla da yatırımcıların gözdesi olmaya aday.  Alışveriş merkezlerine, eğitim kurumlarına, hastanelere yakın bir konumda yer alan ‘Alya Teras’, Büyükdere Caddesi’ne, metro, otobüs ve minibüs duraklarına da yürüme mesafesinde yükseliyor.


Web: www.boss4.com.tr                
Telefon: 444 25 92         

 

Yeni villa projesi Alya Bahçe Bahçeşehir’de yüzde 35 peşin 30 ay vadeyle satışa çıktı!

Alya Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Yüzde 35 peşinatla 30 ay vade fırsatı!

Alya Bahçe nerede? Alya Bahçe fiyat listesi 2022! 


Geri Dön