16 / 04 / 2024

istanbul sgk nerede

istanbul sgk nerede

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılım sağladığı Fatih, Silivri, Topkapı ve Zeytinburnu sosyal güvenlik merkezlerinin toplu açılış töreninde konuşma yapan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Sağlık harcamalarını yüzde 20,3'den yüzde 17,3'e düşürdük"dedi...

Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

Oliv Yapı ve RealGroup imzasıyla yükselen Bab İstanbul projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

As Concept konum: As Concept İstanbul Projesi nerede? 

As Yapı tarafından hayata geçirilen "As Concept İstanbul" projesinde satışlar devam ediyor. Peki, As Concept İstanbul Projesi nerede? As Concept evleri ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Avrupa Yakası TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ İstanbul 2022 nerede yapılacak?

TOKİ İstanbul kura çekilişi büyük bir merakla beklenmektedir. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası çekiliş tarihlerine dair aramalar hız kazandı. İşte detaylar!

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konut başvuruları ve onun adı altında bulunan İlk İşyerim ile İlk Evim Arsa başvuruları gündemde yer alıyor. İstanbul’dan ev almak isteyenler, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? sorusuna yanıt arıyor.

TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu?

TOKİ İstanbul arsalarının nerede olduğu merak ediliyor. Bu yüzden TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu? soruları sıklıkla soruluyor. İşte detaylar!

Tema İstanbul 2 nerede? Lokasyon bilgisi!

Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Tema İstanbul 2 nerede?

Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

İstanbul depremi nerede olacak?

İstanbul depremi, 17 Ağustos depreminin yıldönümü sebebiyle yeniden gündeme geldi. Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Pampal, Türkiye'nin gündemindeki büyük İstanbul depremine ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı.

İstanbul Havalimanı nerede, nasıl gidilir?

İstanbul Yeni Havalimanı, Tayakadın ve Akpınar köyleri arasındaki 76,5 milyon metrekare alan üzerine inşa edildi. Çatalca, Göktürk Arnavutköy kavşağında ve Terkos Gölü'ne yakın bir yerde konumlanıyor. Peki İstanbul Havalimanı'na nerededir, nasıl gidilir?

Cer İstanbul projesi nerede?

Nisan 2020 yılında teslim edilecek olan Ege Yapı Cer İstanbul Evleri'nde konutların dışında otel ve  ticari üniteler de bulunuyor..

Safahat İstanbul Konakları nerede? İşte lokasyon!

"Büyük Çamlıca'nın büyük projesi" sloganıyla basına tanıtılan Safahat İstanbul Konakları 3 bin 600 adet daire ve 50 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Safahat İstanbul Konakları nerede? İşte lokasyon!

Ahes Misal İstanbul Evleri nerede?

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Ahes Misal İstanbul projesinde metrekare birim fiyatları 5 bin 230 TL'den başlıyor. Ahes Misal İstanbul Evleri nerede?

istanbul sgk nerede Haberi

istanbul sgk nerede

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Topkapı kampüsünde düzenlenen Fatih, Silivri, Topkapı ve Zeytinburnu sosyal güvenlik merkezlerinin toplu açılış töreninde konuşma yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, geçtiğimiz 17 yıl içerisinde hizmetleri iftihar edilecek düzeye getirdiklerini, vatandaşların memnuniyetini en üst seviyelere çıkarma amacı ile çalıştıklarını ifade eden Selçuk, SGK olarak kamu hizmetlerini 81 il müdürlüğü ve 559 sosyal güvenlik merkezi aracılığıyla tüm ülke çapında sunduklarının altını çizdi.

SGK'nın Türkiye'de bilişim teknolojilerine en fazla yatırım yapan kamu kurumlarından biri olduğuna vurgulayan Selçuk, dijital dönüşümü başarılı bir şekilde gerçekleştirerek e-devlet hizmetlerini etkili şekilde hayata geçirdiklerini aktardı.

"2019 yılında ALO 170 hattımız, 11 milyon çağrıya cevap verdi"

Selçuk, 10 farklı ilde bin 567...