25 / 04 / 2024

istanbul şile kaçak yapı yıkımı

istanbul şile kaçak yapı yıkımı

İstanbul Şile'de, kamuya ait hazine taşınmazları üzerine inşa edilen 40 kaçak yapının yıkımına başlandı.

Şile'de kaçak konteynerle mücadele devam ediyor!

İstanbul'un Şile ilçesinde hazine arazilerine kurulan kaçak konteyner ve prefabrik evlerin sökümü devam ediyor. 

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!

İstanbul Şile'de pandemi döneminde kaçak konteyner kurulumu arttı. İhbarların artması nedeniyle Şile Belediyesi kaçak konteynerlerin sökümüne başladı.

Şile'de kaçak konteyner kurulumu arttı!

İstanbul Şile'de pandemi ile birlikte son bir yılda ormanlık arazilere, tarım arazilerine kaçak kurulan konteyner evler çoğaldı. Aynı zamanda çok sayıda kişi de kamyonlarla konteyner ev getirerek kaçak olarak kurmak istiyor.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

Ahmet Aras: Kaçak yapılara karşı çalışmalarımız sürüyor!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte kaçak yapılara karşı net bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kaçak yapıların yıkılmasıyla ilgili alınan karar ile Nilüfer Belediye Encümeni de, belirlenen binaların yıkımı gerçekleşti.

İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülünü aldı.

Şile'de 40 kaçak yapının yıkımına başlandı!

İstanbul Şile'de, kamuya ait hazine taşınmazları üzerine inşa edilen 40 kaçak yapının yıkımına başlandı.

Soner Yalçın'ın villasındaki kaçak eklentilere belediyeden suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul Levent'teki sit alanında bulunan  villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması gündeme geldi. Beşiktaş Belediyesi, kaçak inşaat ile ilgili Yapı-Tatil Tutanağı ile yıkım kararı vermesinden sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu...

Can Dündar'ın Bodrum'daki kaçak villası yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımı bugün de sürdürüldü. 

Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımına başladı!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımıyla ilgili çalışmalara başlandı. Muğla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tahliye için gönderilen ihbarname sonrasında yıkımı, Dündar'ın kendisinin yaptırdığı tespit edildi.

Soner Yalçın’ın kaçak villasına çifte soruşturma!

Oda TV’nin sahibi ve Sözcü Gazetesi yazarı Soner Yalçın’ın İstanbul Levent'teki milyonlarca dolarlık kaçak villası ile ilgili soruşturma başlatıldı

Yılmaz Özdil’in kaçak yapılı villası yarın yıkılıyor!

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in Bodrum Bitez’deki villasının kaçak bölümleri ile ilgili flaş bir gelişme meydana geldi. Özdil’in villasında bulunan kaçak yapıların yarın yıkılacağı ortaya çıktı. 

istanbul şile kaçak yapı yıkımı Haberi

istanbul şile kaçak yapı yıkımı

İstnbul Şile'de, kamuya ait hazine taşınmazları üzerine yapılan 40 kaçak yapı için yıkım çalışmalarına başlandı. Şile Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Sungurlu Mahallesi'nde yasalara aykırılığı tespit edilen sabit yapıların boşaltıldığı bildirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, belediyeye ait iş makinelerinin 40 kaçak yapının yıkımına başladığı belirtilen açıklamada, "İlçe sınırları içerisinde mevzuata ve kanuna aykırı olarak yapılan ve yapılacak olan inşaatlarla ilgili tutulan tutanaklara istinaden idari para cezası düzenlenecek, yıkım işlemleri sürecek." ifadeleri kullanıldı.

Silivri'deki kaçak yapılar...