20 / 04 / 2024

Aykut Erdoğdu kaçak inşaat iddialarına ne yanıt verdi?

Aykut Erdoğdu kaçak inşaat iddialarına ne yanıt verdi?

5 milyon liralık kaçak lüks daire iddialarıyla gündeme gelen CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, söz konusu inşaat ile ilgili yöneltilen sorulara yanıt vermedi.




CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun Çeşme'deki villa kaçağının ardından İstanbul Moda'da büyük bir imar rantı elde etmeye iddia edildi. Sabah'ta yer alan habere göre; kaçak lüks daire ile ilgili yöneltilen sorulara cevap vermeyen Erdoğdu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaretlerde bulundu. AK Parti yetkilileri, Erdoğdu'nun sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle sert tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, hadsiz milletvekilinin Erdoğan'a yönelik tehdit ve hakaretleri için "Yine Yassıada zihniyeti hortlamış" dedi ve şunları ekledi:

Aykut Erdoğdu kaçak inşaat iddialarına ne yanıt verdi?

"Cumhurbaşkanımızı 'vatana ihanetten yargılamak'tan bahseden seviyesizlik, aynı Yassıada zihniyeti gibi kendini ifade etmiş. Şehit Başbakanımız Menderes'in katillerinin diliyle konuşmaya devam ediyorlar. Allah bir daha Yassıada katillerine fırsat vermesin. Cumhurbaşkanımız nice siyasi suikastlere ve Yassıada katillerinin şimdiki varislerinin nice tehdidine rağmen dimdik ayaktadır."

Aykut Erdoğdu kaçak inşaat iddialarına ne yanıt verdi?

Çelik, açıklamasının devamında "Bu zihniyet millet iradesine düşmandır" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da tepkisini şu şekilde dile getirdi:
"Ateş olsa cirmi kadar yer yakacak olan sözde siyasetçilerin tehditlerine pabuç bırakacak değiliz. Bu zihniyete 15 Temmuz gecesi haddini bildirmiştik ancak belli ki hâlâ akıllanmamışlar."

 

Yine Yassıada zihniyeti hortlamış. Cumhurbaşkanımızı “vatana ihanetten yargılamak”tan bahseden seviyesizlik aynı Yassıada zihniyeti gibi kendini ifade etmiş. Şehit Başbakanımız Menderes’in katillerinin diliyle konuşmaya devam ediyorlar.

— Ömer Çelik (@omerrcelik) May 4, 2021

 

Hamza Dağ'dan Aykut Erdoğdu'ya kaçak inşaat eleştirisi!


Geri Dön