25 / 04 / 2024

İstanbul Suites Evleri satılık

İstanbul Suites Evleri satılık

Aralarında sanatçı Demet Sağıroğlu ve sunucu Ayşenur Yazıcı'nın da bulunduğu daire sahipleri, Hisar Yapı'nın söz verdiği sürede anahtarlarını teslim etmiş olmasının mutluluğunu yaşadı.

Ontan Modda Suites Evleri fiyat listesi!

Ontan Modda Suites Evleri fiyat listesi en düşük 394 bin TL'den başlıyor. Ontan İnşaat imzası taşıyan projede 2+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor...

Bayraklı Modda Suites Evleri fiyatlar!

Modda Suites Evleri İzmir Bayraklı'da Ontan İnşaat tarafından hayata geçirildi. Sekiz katlı tek blok olarak planlanan projede fiyatlar 394 bin TL'den başlıyor...

Panorama Suites'te metrekaresi 8 bin TL!

KLK Yapı tarafından hayata geçirilen Panaroma Suites Evleri'nin metrekare birim fiyatı 8 bin TL olarak belirlendi. Konut teslimlerinin Ağustos 2017'de gerçekleşmesi bekleniyor.

Vadi İstanbul Park Evleri teslim tarihi!

Vadi İstanbul Park Evleri projesinde daire fiyatları 770 bin 980 TL'den başlayarak değişiyor. Vadi İstanbul Park Evleri projesinde 1+1'den, 5+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Resim İstanbul Nefes Evleri teslim tarihi!

Resim İstanbul Nefes Evleri teslim tarihi Mart 2017 yılı olarak belirlendi. Ortadoğu Grup projesi Resim İstanbul Nefes Evleri'nde 48 ay sıfır faiz taksit seçeneği yer alıyor...

Resim İstanbul Nefes Evleri iletişim!

Resim İstanbul Nefes Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 436 konutun yer aldığ Resim İstanbul Nefes etabı, 2017 yılı Mart ayında teslim ediliyor...

Deniz İstanbul Marina Evleri villa fiyatları!

Deniz İstanbul Marina Evleri villa fiyatları 1 milyon 100 bin dolardan başlayarak değişiyor. Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan Deniz İstanbul Marina Evleri 87 villadan meydana geliyor...

Vadi İstanbul Park Evleri satış ofisi!

Vadi İstanbul Park Evleri satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Ofis alanı 100 bin metrekareden oluşan proje İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.

Vadi İstanbul Park Evleri ne zaman teslim?

Vadi İstanbul Park Residence'de banka kredisiyle taksit imkanı sağlanıyor. Proje İstanbul Sarıyer Ayazağa'da inşa ediliyor. Peki Vadi İstanbul Park Evleri ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim!

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim numarası 0212 924 16 16 olarak belirtiliyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa edilen 24 ay 0 faiz imkanıyla daire sahibi olunabiliyor.

Deniz İstanbul Mercan Evleri ödemeleri!

Keleşoğlu İnşaat tarafından yükselen proje İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da yer alıyor. Proje 4 bin 500 daire ve 600 villadan oluşacak. Deniz İstanbul Mercan Evleri ödemeleri kapsamında 60 aya varan vade sağlanıyor.

Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Evleri iletişim!

Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Deniz İstanbul Mercan Evleri teslim tarihi!

Deniz İstanbul Mercan Evleri teslim tarihi Kasım 2017 olarak belirlendi. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da inşa ediliyor.

İstanbul Suites Evleri satılık Haberi

İstanbul Suites Evleri satılık

Hisar Yapı, Alemdağ - Sarıgazi - Çekmeköy üçgeninde yer alan ve bölgenin en prestijli projelerinden biri olan TriadPark'ın ilk etap teslimini tam söz verdiği tarihte gerçekleştirdi.

Aralarında sanatçı Demet Sağıroğlu ve sunucu Ayşenur Yazıcı'nın da bulunduğu daire sahipleri, Hisar Yapı'nın tam söz vermiş olduğu sürede anahtarlarını teslim etmesinin mutluluğuyla evlerine taşınmaya başladılar.

Çok özel üçgen mimarisi, zengin sosyal yaşam olanakları, güvenli ve huzurlu yapısıyla "Ömür boyu tatil keyfinde bir yaşam" konseptiyle tasarlanan TriadPark projesi, sakinlerine özel tahsis edilecek Hisar Yapı helikopteri ve helikopter pisti ile de ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Anahtarını Hisar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Ekinci'nin elinden alan sanatçı...