18 / 04 / 2024

istanbul taksitli arsa

istanbul taksitli arsa

TOKİ, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana başta olmak üzere Türkiye genelinde yaklaşık 50 kentte 500 arsayı satışa çıkardı. Bugün Türkiye'nin 1 numaralı müzayede şirketi Eskidji tarafından gerçekleştirilecek açık artırmaya şirketin İstanbul merkezine ilave o

İstanbul ve Sakarya'da iki arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul ve Sakarya'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

İstanbul'da arsa arayanlara müjde! İBB 5 adet arsayı bu tarihte satıyor!

İBB Eyüpsultan ve Sarıyer ilçelerinde yer alan toplam 5 adet arsayı satıyor. Peki megakentte yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

Pendik'te KDV'den muaf arsa fırsatı! İstanbul'dan arsa alacaklara Kasım müjdesi geldi! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba'da yer alan arsayı satıyor. Peki Pendik Dolayoba'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Pendik'te konut imarlı arsa 2 taksitle satılıyor! İstanbul'dan arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İstanbul Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi Yayalar Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 40'ı peşin kalanı 2 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Pendik Yayalar'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Pendik Belediyesi 3 taksitle konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar hemen bakın!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için 3 taksit imkanı sağlanıyor.

Şile'de 19 adet arsa satılıyor! İstanbul'da arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

Şile Belediyesi, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde yer alan 19 adet arsayı satıyor. Peki Şile'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte arsa alacakların merak ettiği detaylar...

İstanbul Kemerburgaz'da ticaret ve konut imarlı arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsulran Kemerburgaz'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

İBB Kağıthane'de arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kağıthane Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 10 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ İstanbul 2023 arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları tek tek açıklandı! TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Pek çok kişinin gündeminde yer alan TOKİ İstanbul arsa 2023 sonuçları tek tek açıklandı! Peki TOKİ arsa 2023 kura sonucu nasıl ve nereden öğrenilir?

İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatı! Tuzla'da 4 adet arsa satılıyor! Bu tarihi kaçırmayın! 

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Orhanlı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul Tuzla'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kemerburgaz'da ticaret ve konut imarlı 2 arsa satılıyor! İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatı!

Eyüpsultan Belediyesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz-Mithatpaşa Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Eyüpsultan'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Pendik'te 3 taksitle konut imarlı arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 31 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

istanbul taksitli arsa Haberi

istanbul taksitli arsa

Taşınmazların satışları peşin ve taksitli olarak yapılacak. Açık Artırma toplantısında alınacak teklifler de peşin veya taksitli ödeme şeklinde alınacak. 20 bin YTL YTL tutarındaki taşınmazlarda taksit uygulaması yapılmayıp satış peşin olarak gerçekleştirilecek.

Taksitli satışlar yüzde 25 `i peşin kalanı için 30 ay vadeli veya yüzde 35'i peşin kalanı 48 ay vadeli ödeme alternatifi var. Taksitli alımı tercih edenler altı ayda bir Üretici Fiyatları Endeksi (ÜFE) oranında artırılarak bulunacak aylık taksitler halinde ödeme yapacak