28 / 03 / 2024

İstanbul Tema Park ödeme planı

İstanbul Tema Park ödeme planı

İstanbul Tema Park ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitlendirilebiliyor. Teslimleri hemen gerçekleşen Terrace Tema projesinde yüzde 1 KDV ve yüzde 1 peşinat imkanı bulunuyor

İstanbul Tema Park ödeme planı!

İstanbul Tema Park ödeme planı ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Halkalı Tema Park Evleri 2016 yılında teslim ediliyor...

İstanbul Tema Park nerede?

İstanbul Tema Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde hem adresli hem de krokili bir şekilde yer alıyor

İsfanbul Tema Park yarın açılıyor! 

Türkiye’nin dünya standartlarındaki ilk tema parkı İsfanbul, yarın kapılarını açıyor. Misafirlerinin sağlığını her şeyden önde tutan İsfanbul Tema Park, Covid – 19’a karşı aldığı tedbirlerle misafirlerinin huzur içinde, açık havada eğlenceye doyacakları güvenli bir ortam sağlayacak.

Trabzon 'Tema Park' ile yeni cazibe merkezine kavuşacak!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada Trabzon'da "Tema Park" kurulması çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Türkiye yatırımlarına devam eden Edelstaal Group ve Orka Hotels yeni proje imza atıyor. Hollanda merkezli Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor. 

Outdoor Factory'den Katar’a 750 milyon dolarlık tema park!

Dünyada 45 milyar dolara ulaşan tema park sektörünün Türkiye’deki temsilcisi olan Outdoor Factory, Türk tasarımını dünyaya taşımaya hazırlanıyor.

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Dünyada tema park sektörünün büyüklüğü 45 milyar dolar!

Outdoor Factory Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, tema park sektörünün büyüklüğünün dünyada 45 milyar dolar olduğunu söyledi.

Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü!

Yedi yıl önce kurulan ve geçtiğimiz yıl 120 milyon TL büyüklüğe ulaşan Outdoor Factory, Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü.

İzmir Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’nın temeli atılıyor!

Karşıyaka Belediyesi, prestij projelerinden ‘Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’ için ilk kazmayı vuruyor.

Vialand, Avrupa’nın en iyi 8. tema parkı seçildi!

Vialand, dünyaca ünlü tema parkları geride bırakarak 800 Tema Park arasından “Avrupa’nın En İyi 8’inci Tema Park’ı” seçildi.

Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la ortaklık yapacak!

Dubai merkezli Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la masaya orturdu. Dubai Emiri Al Maktoum’un yakından ilgilendiği 1.2 milyar TL’lik projede, %50 ortaklık için görüşülüyor

Vialand Tema Park sezona yeni yatırımlarla girdi!

Vialand Tema Park, bu sezon 1 milyon TL yatırımla yapılan Adventureland, 8 milyon TL yatırımla kurulan Jungle Park ile 50 milyon TL'yi aşkın yatırım değerine ulaştı.

İstanbul Tema Park ödeme planı Haberi

İstanbul Tema Park ödeme planı

İstanbul Avrupa yakasında Halkalı'da yer alan Terrace Tema projesi İnanlar İnşaat imzası ile inşa ediliyor. İstanbul Tema Park ödeme planından önce projenin detaylarından bahsedelim.


Halkalı Terrace Tema projesi 30 ve 40 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Terrace Tema İnanlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde tasarlandı.


Toplam 416 konuttan meydana gelen İstanbul Tema Park'ta daireler  90 metrekare ile 236 metrekare arasında değişen alanlarla dizayn edildi. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


İstanbul Tema Park ödeme planı!

İstanbul Tema Park ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV uygulanıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Terrace Tema Park sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, otopark, çocuk oyun alanları, güvenlik,...