26 / 04 / 2024

İstanbul The Business of Cities 2015

İstanbul The Business of Cities 2015

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş: "Araştırmaya konu olan şehir endeksleri, şehirlerde yaşayanlara ya da bu şehirlerle iş ilişkisi bulunanlara stratejik fırsatlar açısından ışık tutuyor" dedi.

Kordon İstanbul The Superior Suites fiyat listesi 2020!

Kordon İstanbul The Superior Suites fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Kordon İstanbul The Superior Suites fiyat listesi 2020 ve proje detayları...

The Holl Life&Business güncel fiyatları!

The Holl Life&Business güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. 24 ay kira desteği kampanyası bulunan projede 1+0 ve 1+1 şeklinde ofisler bulunuyor. 

The Business Year Office mekanları esnek çalışma ortamı sunuyor!

The Business Year Office iç mekanları, malzeme kullanımı ve mekan kurgusuyla, kullanıcılarına esnek bir çalışma ortamı sağlıyor.

The Business Year: Slash Architects’ten doğa dostu ofis tasarımı!

İç mekan tasarımı Mimar Şule Ertürk Gaucher ve Mimar İpek Baycan öncülüğündeki Slash Architects imzasını taşıyan The Business Year Office, plaza hayatının dezavantajlarını, sıcak ve samimi detaylar ile doğa dostu bir tasarım kurgusunda eriterek, avantaja dönüştürüyor.

İstanbul dünyanın gelişen şehirleri arasında!

‘The Business of Cities 2015’ araştırmasına göre İstanbul, 2010’dan beri kaydettiği performans ile dünyada en çok gelişen şehirler arasında ilk sıraya yerleşti. Sıralamada İstanbul’u Moskova, Bombay, Seul ve Dubai gibi şehirler izledi.

İstanbul, son 5 yılda dünyanın en çok gelişen kenti oldu!

‘The Business of Cities 2015’e göre 2010’dan beri dünyada en çok gelişen şehirler arasında İstanbul ilk sırada yer aldı. Sıralamanın ikincisi Moskova oldu.

İstanbul dünyada en çok gelişen şehir oldu!

İstanbul, JLL tarafından gerçekleştirilen "The Business of Cities 2015" araştırmasına göre 2010'dan bu yana dünyada en çok gelişen şehirler arasında ilk sırada yer aldı. İkinci Moskova olurken, bu kenti sırasıyla Mumbai, Seul ve Dubai takip etti.

JLL Türkiye The Business of Cities 2015 araştırması yayınlandı!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş: "Araştırmaya konu olan şehir endeksleri, şehirlerde yaşayanlara ya da bu şehirlerle iş ilişkisi bulunanlara stratejik fırsatlar açısından ışık tutuyor" dedi.

İstanbul dünyanın en çok gelişen şehri oldu!

Gayrimenkul konusunda finansal ve profesyonel hizmetler sunan JLL tarafından gerçekleştirilen "The Business of Cities 2015" araştırmasına göre İstanbul, 2010 yılından bu yana kaydettiği performans ile dünyada en çok gelişen şehri oldu.

Veliefendi Zeytinburnu The İstanbul Residence ihalesi!

Veliefendi Zeytinburnu The İstanbul Residence ihalesi 26 Haziran 2014 Perşembe günü saat 14.00'da gerçekleşecek. İhale kapsamında projede satışa sunulan dükkanların fiyatları 1 milyon 670 bin TL'den başlayarak değişiyor...

The İstanbul Veliefendi minimum dükkan fiyatı!

İstanbul Zeytinburnu bölgesinde 68 bin 333 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi minimum dükkan fiyatı 1 milyon 670 bin TL olarak belirlendi. Projede yer alan cadde dükkanları açık artırma ihale satışa sunuluyor..

The İstanbul Veliefendi dükkan ihalesi için son 2 gün!

YDA Group The İstanbul Veliefendi dükkan ihalesi kapsamında projede yer alan 33 adet cadde dükkanı açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. Projede yüzde 1 geçici teminat ödeyerek ihaleye katılmak mümkün...

The House Residence adres bilgileri!

The House Residence adres bilgileri Valikonağı Caddesi 7/16 Nişantaşı - İstanbul olarak belirlendi.The House Residence projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 500 dolardan başlıyor

İstanbul The Business of Cities 2015 Haberi

İstanbul The Business of Cities 2015

İstanbul, son 5 yılda dünyanın en çok gelişen şehri oldu. Gayrimenkul konusunda finansal ve profesyonel hizmetler sunan Jones Lang LaSalle (JLL) tarafından gerçekleştirilen "The Business of Cities 2015" araştırmasına göre İstanbul, 2010 yılından bu yana kaydettiği performans ile dünyada en çok gelişen şehirler arasında ilk sırada yer aldı.



JLL Şehir Araştırmaları Merkezi tarafından hazırlanan çalışmaya göre İstanbul'u Rusya'dan Moskova, Hindistan'dan Bombay, Güney Kore'den Seul, Birleşik Arap Emirlikleri'nden de Dubai takip etti.


Liste, 200'ü aşkın küresel şehir endeksi içinden, gelişime ilişkin 6 endekste 2010 yılından bu yana kaydedilen değişimler baz alınarak hazırlandı. Finansal servislerden şehir imajına dek birçok farklı başlıkta değerlendirilen şehirler içinde İstanbul en çok gelişim kaydeden şehir oldu. Araştırmada İstanbul için, "Finansal servislerin kıyı bölgesi tedarikçisi olarak konumunu daha da...