25 / 04 / 2024

istanbul tramvayları nereye gitti

istanbul tramvayları nereye gitti

İstanbul'un son tramvayları, trafikten kaldırıldıktan sonra taşındığı kamp yerinde çürümeye yüz tutmuş ve ardından 1 milyon liraya hurdacılara satılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul nereye yapılacak?

Son günlerde sıkça tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesinin ÇED raporu yayınlandı. Kanal İstanbul projesi güzergahı herkes tarafından merak ediliyor. Peki Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul nereye yapılacak?

Sone İstanbul Projesi Nereye Yapılacak?

Cathay Sone İstanbul ev fiyatları 310 bin liradan başlıyor. Küçükçekmece Basın Ekspres'te inşa edilen Sone İstanbul'da teslimler Aralık 2017'de... Peki Sone İstanbul Projesi Nereye Yapılacak?

İstanbul'un son tramvayları hurdacılara satıldı!

İstanbul'un son tramvayları, trafikten kaldırıldıktan sonra taşındığı kamp yerinde çürümeye yüz tutmuş ve ardından 1 milyon liraya hurdacılara satılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

1975 yılında İstanbul'un son tramvayları hurdacılara satılmış!

İstanbul'un en eski kitle ulaşım aracı olan tramvayların trafikten kaldırılmasıyla alındıkları kamp yerinde çürümeye yüz tutmuşlar. Parçalara ayrılan tarihi tramvaylar, bir milyon liraya hurdacılara satılmış.

1966 yılında İstanbul tramvayları seferden tamamen kaldırılmış!

Bir asırdır İstanbul'a hizmet eden tramvaylar, trafik sıkışıklığı yarattığı gerekçesiyle 1966 yılında seferden tamamen kaldırılmış. İşsiz kalan tramvay sürücüleri ise, topluca Almanya'ya gitme kararı almışlar.

The İstanbul Edition turizmde engelleri kaldırıyor!

The istanbul Edition, turizm sektöründeki engelli istihdamını arttırmaya ve sektörde fırsat eşitliği yaratmaya yönelik sunduğu 'Turizmde Biz de Varız' adıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesinin ilk mezunlarını verdi...

Çevre temizlik vergisi nereye ve ne zaman ödenir?

İşyeri sahiplerinin ödemeleri gereken vergiler arasında çevre temizlik vergisi de bulunuyor. Peki, çevre temizlik vergisi nereye ve ne zaman ödenir? 2014 yılına ait çevre temizlik vergisi ne kadar?

Emlak vergisi nereye nasıl ödenir?

1319 sayılı kanun gereğince, arsa, arazi, işyeri ve mesken sahipleri tarafından emlak vergisi ödenmesi gerekiyor. Peki emlak vergisi nereye nasıl ödenir? Emlak vergisi ne zaman ödenir? İşte emlak vergisi 2014..

Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyat!

Makro ve Akyapı ortaklığı iel istanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen ve 1476 konuttan oluşan Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyat bilgileri ni haberimizin içinde bulabilirsiniz.

İstanbul'da kentsel dönüşümün sosyal boyutu ele alındı!

Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu konulu sempozyum, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla İstanbul Ticaret Odası'nda (İTO) gerçekleştirildi.

Veraset ve intikal vergisi beyannamesi nereye verilir?

Veraset ve intikal vergisi mükelleflerinin vergi ödemelerinden önce beyanname vermeleri gerekiyor. Peki veraset ve intikal vergisi beyannamesi nereye verilir? İşte beyanname verilme yerleri bu haberde...

Black Box İstanbul, Haziran'da açılıyor!

UNIQ İstanbul kompleksi içerisinde yer alacak Black Box Istanbul, Haziran'da açılıyor. Lansmanlardan moda şovlarına konserlere kadar birçok etkinliğin bulunacağı Black Box Istanbul, 5 bin 800 kişi kapasiteli tasarlandı

Black Box İstanbul Maslak nerede?

Maslak'ta konumlanan UNIQ Istanbul kompleksi içerisinde yer alan Black Box İstanbul'a metro, otobüs ve minibüs hatları ile ulaşım mümkün. Black Box İstanbul, bu yılın Haziran ayında açılacak

istanbul tramvayları nereye gitti Haberi

istanbul tramvayları nereye gitti

İstanbul'un en eski kitle ulaşım aracı olan tramvaylar, trafikten kaldırılmalarıyla alındıkları kamp yerinde çürümeye yüz tutmuşlar. 


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; 1975 yılında parçalara ayrılan tarihi tramvaylar, bir milyon liraya hurdacılara satılmış.

Haberin devamı için...