20 / 04 / 2024

Tekin Acar Mall of İstanbul şubesi hizmete açıldı!

Tekin Acar Mall of İstanbul şubesi hizmete açıldı!

Türkiye genelindeki mağazalaşma atağını sürdüren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda Mall Of Istanbul Avm’de yeni mağazasını açtı. Bu mağazada 3-25 Mayıs tarihleri arası yapacağınız 2. ürün alışverişlerinize %30 indirim fırsatı sunuluyor...



Türkiye selektif kozmetik pazarının lideri ünlü lüks kozmetik zinciri Tekin Acar Cosmetics, yatırım atağına hız kesmeden devam ediyor. 35. yılına giren Tekin Acar Cosmetics, yeni mağazasını Mall Of Istanbul Avm’de açarak mağaza sayısını 80’e yükseltti. Türkiye selektif kozmetik pazarının 0lideri olan Tekin Acar Cosmetics, mağazalarında 20.000’in üzerinde ürünü müşterileriyle buluşturuyor.


Tekin Acar Cosmetics’in yeni konseptiyle açılan modern mağazası, ferah ve şık dekorasyonu, güler yüzlü ve eğitimli ekibiyle hizmete girdi. Mall Of Istanbul Avm’ye yakışır, birbirinden renkli ürünler, Tekin Acar Cosmetics fırsatlarıyla kozmetik tutkunlarını bekliyor! Dünya ünlü markların açılışa özel aksiyon ve hediyeler ile indirim fırsatlarını sakın kaçırmayın...


Tekin Acar Cosmetics exclusive markaları, modern mağaza dekorasyonu, tüm markaların servisini sunabilen kendine ait eğitimi personeli, her mağazada bulunan özgür ve güvenli alışveriş olanağı sağlayan ürün bilgi monitörleriyle müşterilerine birçok ayrıcalık sunuyor. Cilt bakımından makyaja, parfümden saç bakımına birçok özel markaya sahip olan Tekin Acar Cosmetics yarattığı fiyat avantajıyla da müşterilerinin ilgisini çekiyor. 


Türkiye'de selektif kozmetik pazarında lider konumda olan Tekin Acar Cosmetics önümüzdeki aylarda da yeni illerde, yeni mağaza açılışlarıyla pazar payını her geçen gün artırarak liderliğini korumaya devam edecek.


Geri Dön