26 / 04 / 2024

İnsan Kitap Mall of İstanbul şubesi bugün açılıyor!

İnsan Kitap Mall of İstanbul şubesi bugün açılıyor!

İnsan Yayınları olarak 1984'ten bu yana devam ettirdiğimiz yayıncı kimliğimize, 2007 yılından itibaren, İnsan Kitap Beyoğlu mağazamızla birlikte, kitapçılığı da eklemenin mutluluğunu yaşadık siz okurlarımızla. İnsan Kitap Mall of İstanbul şubesi bugün açı



İnsan Yayınları olarak 1984'ten bu yana devam ettirdiğimiz yayıncı kimliğimize, 2007 yılından itibaren, İnsan Kitap Beyoğlu mağazamızla birlikte, kitapçılığı da eklemenin mutluluğunu yaşadık siz okurlarımızla.


" Okumak insanca bir eylemdir" şiarıyla çıktığımız bu yolda, kitapla olan yürüyüşümüze, 2013 yılında Sakarya'da okurların hizmetine açtığımız İnsan Kitap Sakarya mağazamızla devam ettik. Bu yürüyüş ve mutluluğumuzu, yeniden ve taptaze duygularla, yeni mağazamızla sürdürmek istiyoruz.


İstanbul Başakşehir'de, Mall of İstanbul içinde yer alan yeni mağazamızın kapısını , yeni bir kitabın kapağını açmanın heyecanıyla, tüm kitap severlerin hizmetine açıyoruz.

Yeni mağazamızın açılışı, kültür dünyamıza hayırlı olsun. Tüm kitap severleri Mall of İstanbul'da yer alan İnsan Kitap mağazamıza bekliyoruz.


Geri Dön