23 / 04 / 2024

Tekin Acar mall of istanbul mağazası

Tekin Acar mall of istanbul mağazası

Türkiye genelindeki mağazalaşma atağını sürdüren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda Mall Of Istanbul Avm’de yeni mağazasını açtı. Bu mağazada 3-25 Mayıs tarihleri arası yapacağınız 2. ürün alışverişlerinize %30 indirim fırsatı sunuluyor...

Sephora, Tekin Acar'ın 19 mağazasını resmen devraldı!

Tekin Acar Kozmetik'in 19 mağazası Fransız Sephora'ya devredildi. 18 Nisan Rekabet Kurulu'na yapılan başvuru sonucu Kurul mağazaların devredilmesi işlemine izin verdi.

Sephora, Tekin Acar'ın 19 mağazasını devralıyor!

Sephora, Tekin Acar Kozmetik Mağazacılık Ticaret AŞ'nin 19 mağazasını devralmak için başvuruda bulundu.

Tekin Acar'dan yeni konsept mağazalar geliyor!

Tekin Acar Kozmetik’in sahibi Acar, zor geçen 2016 yılının ardından farklı segmentlerde büyüme kararı aldı. Acar, kârsız ve kendini döndürmeyen mağazaları kapattığını ve yeni konseptli mağazalar açacağını söyledi.

Tekin Acar T. A Organics markasıyla yeni mağazalar açacak!

Geçtiğimiz hafta sektördeki durumun bir yansıması olarak iş yapamayan çok sayıda mağazayı kapattıklarını ve mağaza kapatmalara devam edeceklerini açıklayarak dikkat çeken Tekin Acar Cosmetics’in patronu Tekin Acar, Hürriyet’e yeni planlarını anlattı.

Tekin Acar Cosmetics mağazalarını kapatıyor!

Tekin Acar, sektördeki durumun bir yansıması olarak iş yapmayan çok sayıda mağazayı kapattıklarını ve mağaza kapanışlarına devam edeceklerini söyledi.

Tekin Acar Cosmetics Türkiye'deki 84.mağazasını açtı!

Türkiye genelinde mağaza sayısını her geçen gün arttıran Acar Cosmetics, Axis İstanbul Kağıthane’de şube açtı. Tekin Acar Cosmetics, Mayıs ayından bu yana açtığı 8 mağazasıyla, Türkiye genelindeki mağaza sayısını 84’e yükseltti.

Tekin Acar Cosmetics Türkiye'deki mağaza sayısını 83'e yükseltti!

Türkiye'nin bir numaralı kozmetik markası Tekin Acar Cosmetics, 2016 yılında da mağaza açılışlarına her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Tekin Acar, Türkiye genelinde mağaza açmaya devam ediyor!

Türkiye'nin 1 numaralı kozmetik markası Tekin Acar Cosmetics, 2016 yılında da mağaza açılışlarına her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Tekin Acar Cosmetics Özdilek Park AVM'de açıldı!

Tekin Acar Cosmetics'in yeni konseptiyle açılan modern mağazası, ferah ve şık dekorasyonu, güler yüzlü ve eğitimli ekibiyle hizmete girdi. Tekin Acar Cosmetics fırsatlarıyla kozmetik tutkunlarını bekliyor.

Tekin Acar parfüm müzesi için Torunlar ile görüşüyor!

Tekin Acar, 35 yıldır kozmetik perakendeciliği yapıyor. Bu süre zarfında parfüm şişesi biriktiren Acar'ın ciddi bir koleksiyonu oldu. Torunlar İnşaat'ın sahibi Aziz Torun ile görüşen Acar, Mail Of İstanbul AVM'nin oyun katındaki bir alanı gözüne kestirmiş

Tekin Acar Kozmetik 82. Mağazası'nı ÖzdilekPark AVM'de açtı!

Türkiye genelindeki mağazalaşma atağını sürdüren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda İstanbul Özdilek Park Avm’de yeni mağazasını açtı. Açılışa özel 12-14 Eylül tarihleri arası yapacağınız alışverişlerinizde TCA oje hediyesi sizleri bekliyor…

Tekin Acar Mall of İstanbul şubesi hizmete açıldı!

Türkiye genelindeki mağazalaşma atağını sürdüren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda Mall Of Istanbul Avm’de yeni mağazasını açtı. Bu mağazada 3-25 Mayıs tarihleri arası yapacağınız 2. ürün alışverişlerinize %30 indirim fırsatı sunuluyor...

Tekin Acar Cosmetics Ankara Cepa Avm’de mağaza açtı!

Türkiye genelindeki mağazalaşma atağını sürdüren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda yeni konseptli ilk mağazası ParfumShop’ı Ankara Cepa Avm’de açtı. Tekin Acar Cosmetics yapacağınız 2. ürün alışverişlerinize %30 indirim fırsatı sunuyor.

Tekin Acar mall of istanbul mağazası Haberi

Tekin Acar mall of istanbul mağazası

Türkiye selektif kozmetik pazarının lideri ünlü lüks kozmetik zinciri Tekin Acar Cosmetics, yatırım atağına hız kesmeden devam ediyor. 35. yılına giren Tekin Acar Cosmetics, yeni mağazasını Mall Of Istanbul Avm’de açarak mağaza sayısını 80’e yükseltti. Türkiye selektif kozmetik pazarının 0lideri olan Tekin Acar Cosmetics, mağazalarında 20.000’in üzerinde ürünü müşterileriyle buluşturuyor.


Tekin Acar Cosmetics’in yeni konseptiyle açılan modern mağazası, ferah ve şık dekorasyonu, güler yüzlü ve eğitimli ekibiyle hizmete girdi. Mall Of Istanbul Avm’ye yakışır, birbirinden renkli ürünler, Tekin Acar Cosmetics fırsatlarıyla kozmetik tutkunlarını bekliyor! Dünya ünlü markların açılışa özel aksiyon ve hediyeler ile indirim fırsatlarını sakın kaçırmayın...


Tekin Acar Cosmetics exclusive markaları, modern mağaza dekorasyonu, tüm markaların servisini sunabilen kendine ait eğitimi personeli, her mağazada bulunan özgür ve güvenli alışveriş olanağı...