18 / 04 / 2024

Tekin Acar Cosmetics Türkiye'deki mağaza sayısını 83'e yükseltti!

Tekin Acar Cosmetics Türkiye'deki mağaza sayısını 83'e yükseltti!

Türkiye'nin bir numaralı kozmetik markası Tekin Acar Cosmetics, 2016 yılında da mağaza açılışlarına her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.



Türkiye genelinde mağazalaşma atağına büyük bir hızla devam eden Tekin Acar Cosmetics, mağazalarına Axis İstanbul ve Muğla Çarşı'yı ekledi. Mayıs ayından bu yana açtığı 7 mağazasıyla, Türkiye genelindeki mağaza sayısını 83'e yükselten Tekin Acar Cosmetics, 20 binin üzerinde ürününü müşterileriyle buluşturuyor. 



Dünya






Bu haber Son An Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;





Türkiye genelinde mağazalaşma atağına büyük bir hızla devam eden Tekin Acar Cosmetics, her hafta açtığı mağazalarına bu kez Axis İstanbul ve Muğla Çarşı'yı ekledi. Türkiye selektif kozmetik pazarının lideri olan Tekin Acar Cosmetics, Mayıs ayından bu yana açtığı 7 mağazasıyla, Türkiye genelindeki mağaza sayısını 83'e yükseltti. Son mağazalarını Axis İstanbul ve Muğla Çarşı'da açan Tekin Acar Cosmetics, 20.000'in üzerinde ürününü müşterileriyle buluşturuyor. Cilt bakımından makyaja, parfümden saç bakımına kadar dünyaca ünlü markaların birbirinden renkli ürünlerini açılışa özel hediyeler ve indirim fırsatları ile sunuyor. Tekin Acar Cosmetics Exclusive markaları, modern mağaza dekorasyonu, tüm markaların servisini sunabilen kendine ait eğitimli personeli, her mağazada özgür ve güvenli alışveriş imkanı sunan ürün bilgi monitörleriyle, kozmetik tutkunlarına birçok ayrıcalık sağlıyor. Türkiye'de selektif kozmetik pazarında lider konumda olan Tekin Acar Cosmetics, önümüzdeki aylarda da yeni illerde, yeni mağaza açılışlarıyla pazar payını her geçen gün artırarak liderliğini korumaya devam edecek. 




Son An



Haber Para Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Türkiye genelinde mağazalaşma atağına büyük bir hızla devam eden Tekin Acar Cosmetics, her hafta açtığı mağazalarına bu kez Axis İstanbul ve Muğla Çarşı'yı ekledi. Marka, mayıs ayından bu yana açtığı yedi mağazasıyla, Türkiye genelindeki mağaza sayısını 83'e yükseltti. 20 binin üzerinde ürününü müşterileriyle buluşturan firma, cilt bakımından makyaja, parfümden saç bakımına kadar dünyaca ünlü markaların birbirinden renkli ürünlerini açılışa özel hediyeler ve indirim fırsatları ile sunuyor. 


Para


Geri Dön