24 / 04 / 2024

Tekin Acar Cosmetics Samsun mağazası yenilendi!

 Tekin Acar Cosmetics Samsun mağazası yenilendi!

Yeniden yapılanma sürecine girerek mağazalarının konseptini değiştiren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda Samsun’da Yeşilyurt Alışveriş Merkezi’nde bulunan mağazasını baştan yarattı



Türkiye selektif kozmetik pazarının lideri Tekin Acar Cosmetics, yeniden yapılanma süreci kapsamında yeni mağaza açmaya ve mevcut mağazalarını yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda Tekin Acar Cosmetics’in Samsun, Yeşilyurt Alışveriş Merkezi’nde bulunan mağazası yenilendi. Modern mağaza konseptiyle tüm dikkatleri çeken mağaza, ferah ve modern dekorasyonu, güler yüzlü ve eğitimli ekibiyle 24 Ocak Perşembe günü açıldı. Tüm ürün gruplarını barındıran mağazada, profesyonel makyaj ekibi ve bakım yaptırmak isteyen müşteriler için bir de cilt bakım kabini bulunuyor.

 

Tekin Acar Cosmetics exclusive markaları, modern mağaza dekorasyonu, tüm markaların servisini sunabilen kendine ait eğitimi personeli, her mağazada bulunan özgür ve güvenli alışveriş olanağı sağlayan ürün bilgi monitörleriyle müşterilerine birçok ayrıcalık sunuyor. Cilt bakımından makyaja, parfümden saç bakımına birçok özel markaya sahip olan Tekin Acar Cosmetics yarattığı fiyat avantajıyla da müşterilerinin ilgisini çekiyor.

 

Dermokozmetik ürünler, bebek ve anne bakımı, erkek bakımı, el-ayak-tırnak bakımı, parfümde en çok satanlar ve en yeni ürünler mağaza için yönlendirmelerle ayrılmış, oldukça dikkat çekiyor. Cilt bakımı, ayrıca zengin parfüm markalarıyla geniş bir ürün yelpazesine sahip.

 

Türkiye'de selektif kozmetik pazarında lider konumda olan Tekin Acar Cosmetics önümüzdeki aylarda da yeni illerde, yeni mağaza açılışlarıyla pazar payını her geçen gün artırarak liderliğini korumaya kararlı.

 


Geri Dön