20 / 04 / 2024

Tekin Acar Cosmetics, İzmir Mustafabey mağazasını yeniledi!

Tekin Acar Cosmetics, İzmir Mustafabey mağazasını yeniledi!

Tekin Acar Cosmetics'in mağaza açılışları ve yenilenmeye son hızla devam ediyor



Tekin Acar Cosmetics exclusive markaları, modern mağaza dekorasyonu, tüm markaların servisini sunabilen kendine ait eğitimi personeli, her mağazada bulunan özgür ve güvenli alışveriş olanağı sağlayan ürün bilgi monitörleriyle müşterilerine birçok ayrıcalık sunuyor. Cilt bakımından makyaja, parfümden saç bakımına birçok özel markaya sahip olan Tekin Acar Cosmetics yarattığı fiyat avantajıyla da müşterilerinin ilgisini çekiyor.


Tekin Acar Cosmetics, İzmir Mustafabey mağazasını yeniledi! 


TEKİN ACAR COSMETICS'in  İzmir  Mustafabey’de bulunan mağazası yenilendi!


2003 yılında açılan Mustafabey mağazası 145m2 satış alanında 5 personeliyle hizmet vermektedir. Tekin Acar Cosmetics’in modern mağaza konseptiyle tüm dikkatleri çeken mağazanın dekorasyonu tamamen yenilendi. Mağaza ferah ve modern dekorasyonu, güler yüzlü ve eğitimli ekibiyle 7 Ağustos Salı günü açıldı. Tüm ürün gruplarını barındıran mağazada yeni bir cilt analiz cihazı, bakım yaptırmak isteyen müşteriler için bir de cilt bakım kabini bulunuyor. 


Dermokozmetik ürünler, bebek ve anne bakımı, erkek bakımı, el-ayak-tırnak bakımı, parfümde en çok satanlar ve en yeni ürünler mağaza için yönlendirmelerle ayrılmış, oldukça dikkat çekiyor. Cilt bakımı, ayrıca zengin parfüm markalarıyla geniş bir ürün yelpazesine sahip.  


Türkiye'de selektif kozmetik pazarında lider konumda olan Tekin Acar Cosmetics önümüzdeki aylarda da yeni illerde, yeni mağaza açılışlarıyla pazar payını her geçen gün artırarak liderliğini korumaya kararlı.


Geri Dön