25 / 04 / 2024

Hilti, İzmir'deki mağazasının yeni lokasyonunda açılış düzenledi!

Hilti, İzmir'deki mağazasının yeni lokasyonunda açılış düzenledi!

Kaba inşaat, ince işler, mekanik, enerji ve endüstri sektöründe çalışan profesyonellere yönelik ürün ve hizmetler sunan, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti, İzmir'deki mağazasının yeni lokasyonunda açılış düzenledi...



Kaba inşaat, ince işler, mekanik, enerji ve endüstri sektöründe çalışan profesyonellere yönelik ürün ve hizmetler sunan, inşaat endüstrisinin global jenerik markası Hilti, İzmir'deki mağazasının yeni lokasyonunda açılış düzenledi.


Açılış gününe özel olarak Hilti'nin kırıcı ve delici ürün grupları ile demo yapanlara bu ürün gruplarında yüzde 28 indirim uygulandı. Ayrıca her 1.000 TL'lik alışverişe çekiliş hakkı ile TV, iPad mini ve pek çok sürpriz hediye fırsatı sunuldu. 


Bazı ürünlerde kampanya 26 Haziran - 4 Temmuz arasında geçerli Kampanyalı fiyatlar bazı ürünler için 26 Haziran açılış gününe özel olurken, bazı ürünlerde ise 4 Temmuza kadar geçerli. Bu ürünler TE 4-A akülü darbeli delici, SID 22A akülü darbeli vidalama makinesi ve AG 125 A22 akülü taşlama makinesinin (3 pil, şarj cihazı ve çanta ile) yer aldığı set, 4.500 adet çivi ile 6 adet GC21 gaz tüpünden oluşan set, yeni PD-I ve PD-E lazermetre. 


3 katlı  İzmir  Hilti Center'da ürünleri denemek için demo alanı da var 3 katlı ve 210 metrekarelik alana sahip olan  İzmir  Hilti Center'ın 70 metrekaresi shovvroom alanı olarak düzenlendi. 70 metrekarelik başka bir alan ise müşterilerin ürünleri daha yakından tanıyabilmesi ve kullanabilmesi için demo alanı olarak kullanılıyor. 


Dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan yaklaşık 35 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliğinde doğup, bugün 21 bin çalışanı ile global bir marka haline gelen Hilti, 6 latada 120den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. 2013 yılında 4,3 milyar İsviçre Frangı (CHF) (yaklaşık 10 milyar TL) ciro gerçekleştirerek net gelirini yüzde 63 artıran Hilti, Türk inşaat sektörünün hızlı gelişme ve büyüme potansiyeli sebebiyle 17 yıldır Türkiyede... 

Türkiye pazarına ilk kez 1982 yılında giren ve Türkiyede 1997 yılına kadar distribütörlük olarak temsil edilen Hilti Türkiye, 1997 yılından bu yana yüzde 100 yabancı sermayeli bir firma olarak faaliyet gösteriyor. Tüm ürün ve hizmetlerini, sektör bazında uzmanlaşmış satış temsilcileri, mağazaları, müşteri hizmetleri yetkilileri, web sitesi ve mühendislik ekibi aracılığıyla sunan Hilti Türkiye, son 3 yıldır Orta Asya ve Irak'tan sorumlu üs konumunda. 

2013'te Türk inşaat sektörü yüzde 7,1 büyürken, Türkiye'de yüzde 34 büyüme gösteren Hilti'nin başarısının altında yatan en önemli neden bilgi, birikim ve inovasyon ile sürdürülebilir değer yaratan bir şirket olması. 


Yeni Ekonomi 




Geri Dön