24 / 04 / 2024

istanbul üçüncü havalimanı projesi

istanbul üçüncü havalimanı projesi

Beğenelim ya da beğenmeyelim, birbiri ardına hayata geçen mega projelerle, Türkiye'nin megakenti İstanbul'un yüzü değişiyor. Adeta yeni bir İstanbul doğuyor.

3'üncü havalimanı projesine Adalı Holding de talip!

Adalı Holding’in Başkan Yardımcısı Aytaç Demirbaş, İstanbul’a inşa edilecek 3’üncü havalimanına talip olacaklarım söyledi.

İstanbul Havalimanı'na yakın ilçelere talep arttı!

Türkiye Taşınma Dosyası açıklandı. Yıl boyunca gelen taleplere göre, Türkiye’de taşınma talepleri bir önceki döneme göre yüzde 33 artış gösterdi. 3'üncü havalimanına yakın bölgeye talep yüzde 100 arttı.

Arkas Lojistik, İstanbul Havalimanı'na neler taşıyacak?

Üçüncü Havalimanı ve TANAP gibi projelerin taşıyıcısı olan Arkas Lojistik, Türkiye merkezli yurtdışı işlere ağırlık verecek. Arkas Lojistik Genel Müdürü Onur Göçmez, "2018'i 250 milyon dolar ciroyla kapatırız. 2019'da da yüzde 10-15 büyürüz" diyor.

İstanbul Havalimanı devletleri birbirine bağlayacak!

Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı'nın ilk fazı açıldı. İstanbul'un 3'üncü havalimanı, 60 devletin Türkiye üzerinden birbirine bağlanmasını sağlayacak.

3. havalimanı’nın adı ‘İstanbul Havalimanı’ mı?

Sosyal medyada dolaşın tabela fotoğrafları Üçüncü Havalimanı'nın adının İstanbul Havalimanı olduğunu ortaya koyuyor. Şirket yetkilileri konuyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

İstanbul Yeni Havalimanı'na Danfoss imzası!

İstanbul Üçüncü Havalimanı'nın ısıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss’un ürünleri ile inşa edildi.

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım nasıl sağlanacak?

Türkiye'nin dev projesi İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılmasına sayılı günler kaldı. 29 Ekim'de kapılarını açacak İstanbul'un 3'üncü havalimanına farklı ulaşım alternatifleri bulunuyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 97'si tamam!

Kabine toplantısı sonrasında açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Kalın, "Üçüncü havalimanıyla ilgili çalışmaların yüzde 97 oranında tamamlandığını ifade edebiliriz. Planlandığı ve kamuoyuna duyurulduğu şekilde de 29 Ekim günü inşallah açılacak." dedi.

Üçüncü havalimanı'nda gözaltına alınan 3 işçi açlık grevine başlıyor!

Üçüncü havalimanı inşaatı protestosunda gözaltına alınan ve 2’si İnşaat İş Sendikası yöneticisi 3 kişi bugün açlık grevine başlıyor...

Almanlar Üçüncü Havalimanı'nı kıskanıyor!

Almanlar, bize sattıkları araçlar ile geçtiğimiz üçüncü köprümüzü, bize sattıkları uçaklar ile ineceğimiz üçüncü havalimanını kıskanıyorlar...

İstanbul 3. havalimanı inşaatına ilişkin 5 soru TBMM'de!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, İstanbul üçüncü havalimanı inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Pekşen'in sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Üçüncü havalimanında son durum!

Türkiye’de havalimanı kulelerine mimari olarak gereken önem verilmedi. 3. havalimanı, bu konuda da ilke imza atıyor. İşte üçüncü havalimanında son durum...

3’üncü Havalimanı’nda iş sağlığına sıkı denetim!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak 3'üncü Havalimanı çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı. 

İstanbul 3. Havalimanı 1 yıl sonra açılacak!

Ulaştırma Bakanı Arslan, İstanbul 3'üncü Havalimanı'nın inşaatında yüzde 68'lik gerçekleşmeye ulaşıldığını belirterek, "Şubat'a kalmadan ilk uçağı indireceğiz. Resmi açılışı, hizmet verme açılışı 29 Ekim 2018'de olacak" dedi

istanbul üçüncü havalimanı projesi Haberi

istanbul üçüncü havalimanı projesi

Beğenelim ya da beğenmeyelim, birbiri ardına hayata geçen mega projelerle, Türkiye'nin megakenti İstanbul'un yüzü değişiyor. Adeta yeni bir İstanbul doğuyor. Dünyada herhangi bir şehir düşünün ki, bu denli büyük kamu ve özel sektör yatırımları aynı dönemde yapılıyor olsun ve o şehir dünya klasmanında yerinde saysın. Elbette ki, mümkün değil. Hem şehri şantiyeye çevirme riskini, hem de global ekonominin bu denli daraldığı bir dönemde böyle büyük kamu yatırımlarına imza atma cesareti herhangi bir şehirde olmaz diye düşünüyoruz. Elbet bu cesaret ve alınan risklerin kentin geleceği için bir anlamı olacaktır. Dünyanın en büyük yatırımlarına sahne olan İstanbul, dünyanın merkezi haline gelecek ve yeni yüzyıllarda adından daha çok söz ettirecektir. Sadece kamu yatırımları ile değil, megakent İstanbul gayrimenkul pazarı anlamında da dünyanın...