28 / 03 / 2024

istanbul üniversitesi konut satışı

istanbul üniversitesi konut satışı

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa Kışla Mahallesi'nde yer alan 3 adet konutu satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Satılık yazlık arayanlara büyük fırsat! İstanbul Üniversitesi Antalya'da konut satıyor!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa Kışla Mahallesi'nde yer alan 3 adet konutu satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

İstanbul'da konut talebi hızla artıyor!

sahibindencom ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğinde hazırlanan “sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre İstanbul'da konut talebi hızla artarken fiyatlar yükselmeye devam ediyor. 

İstanbul'da konut piyasası canlandı! 

sahibindencom ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğinde hazırlanan “sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporu yayımlandı. 

TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi konut teslimleri!

TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi konut teslimleri detayları haberimide yer alıyor. 319 konutun yer aldığı projede teslim işlemleri; 17 Temmuz 2017 – 11 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılıyor.

Resim İstanbul Emlak Konut kampanyası 2017!

1.394 konuttan meydana gelen Resim İstanbul projesi Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına katıldı. İşte Resim İstanbul Emlak Konut kampanyası 2017...

İşte İstanbul'un konut değer haritası!

İstanbul Raylı Sistem ve Metrobüs Hatları Konut Değer Haritası açıklandı. REIDIN; hat üzerindeki durakların çevresinde bulunan konutların satış ve kira değerleri ile birlikte, amortisman süreleri ve yıllık brüt getiri oranlarını ortaya çıkardı.

Evvel İstanbul Emlak Konut fiyat listesi 2017!

Toplam 678 konuttan meydana gelen Evvel İstanbul Kayaşehir Evleri Nisan ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Evvel İstanbul Emlak Konut fiyat listesi 2017...

3. İstanbul Evleri konut fiyatları 2017!

3. İstanbul Evleri konut fiyatları 478 bin TL'den başlıyor. 3. İstanbul Evleri projesinde daireler Haziran 2019'da teslim ediliyor...

HEP İstanbul Evleri konut fiyatları!

HEP İstanbul Evleri konut fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor. HEP İstanbul Evleri'nde yaşam başladı...

3. İstanbul Evleri konut fiyatları!

3. İstanbul Evleri konut fiyatları 456 bin TL'den başlıyor. Başakşehir 3. İstanbul projesi 2019 yılında teslim ediliyor...

Seha Yapı, Konya ve İstanbul'da konut atağına geçti!

İttifak Holding'in inşaat sektöründeki şirketi Seha Yapı; konut, sanayi ve sağlık yapıları, alışveriş merkezleri, yol ve köprü inşaatları, çelik konstrüksiyon gibi birçok alanda projeler üretiyor.

İstanbul'da konut fiyatları son 3 yılda yüzde 70 arttı!

İstanbul genelinde konut fiyatları 2013 2.Ç. ve 2016 2.Ç. arasını kapsayan son 3 yıllık dönemde cari fiyatlarla toplam yüzde 70 artış gösterdi.

İstanbul Üniversitesi’nin Roma'daki daireleri lojman mı oldu?

İstanbul Üniversitesi’ne Türk öğrencilerin kalması için İtalyan vatandaşın bağışladığı Roma’daki 3 daire, büyükelçilik lojmanı oldu. Diğer bağışlanan para mücevher, tablolar da ortada yok.

istanbul üniversitesi konut satışı Haberi

istanbul üniversitesi konut satışı

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa Kışla Mahallesi'nde yer alan 3 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. 

Brüt alanları 525 metrekare olarak belirlenen konutların satış ihalesi 3 Haziran 2022 tarihinde İstanbul Üniversitesi Antalya Konukevi İhale Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Muhammen bedellerin 12 milyon 600 bin TL ile 13 milyon 200 bin TL arasında değiştiği gayrimenkullerin ihale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Söz konusu gayrimenkuller için ödenecek en düşük geçici teminat bedeli 378 bin TL, en yüksek geçici teminat bedeli 396 bin TL olarak belirlendi.

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
İstanbul Üniversitesi Rektörlüğünden:

Yukarıda nitelikleri belirtilen İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü adına kayıtlı taşınmaz malda bulunan 6 ,13 ve 15 nolu. bağımsız bölümler 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü"...