18 / 04 / 2024

istanbul vakıflar arsa satışı

istanbul vakıflar arsa satışı

Vakıflar Genel Müdürlüğü Antalya, Aydın ve İstanbul Bölge Müdürlükleri yap-işlet-devret modeline göre muhtelif taşınmazlarını kiraya vermek üzere ihale açtı.

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 44 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 7 ilçesindeki 44 adet gayrimenkulü kiraya vereceğini ilan etti. İhale açık teklif usulü ile 17 Ocak 2024 Çarşamba günü yapılacak.

İstanbul'da 2 arsa ve 1 iş yeri stopajdan muaf olarak kiraya veriliyor! Vakıflar Müdürlüğü tek tek açıkladı! 

İstanbul Vakıflar 1.Bölge Müdürlüğü, Sarıyer Beşiktaş'ta yer alan 1'er arsa ile Beyoğlu'ndaki 1 iş yerini kiraya veriyor. Peki kiralama ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık ev ve arsa hissesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Bayrampaşa ve Fatih'teki arsa ve ahşap ev hissesi için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Vakıflar İstanbul'un göbeğinde arsa satacak! İhalesi 4 Temmuz'da!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Fatih'te yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Vakıflar, Beyoğlu Firuzağa'da arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Beyoğlu Firuzağa'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Büyükada Karanfil Mahallesi Kadıyoran Caddesi'nde restorasyon karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte detaylar...

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ait arsa ve araziler kiraya verilerek değerlendiriliyor!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin Coşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, vakfa ait arsa ve arazilerin kiraya verilerek, yapım karşılığı kiralama, kat karşılığı inşaat yöntemleriyle değerlendirilerek gelir elde edildiğini belirtti..

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 3 milyonluk arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay İli İskenderun İlçesi Şevre Mahallesi'nde 2 milyon 977 bin muhammen bedel karşılığında özel öğrenci yurdu yapılması şartıyla arsa karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirecek.

Aydın Vakıflar'dan 21.6 milyon TL'ye yapım karşılığı 4 kiralık arsa! 

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi ve Aydın İli, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 21 milyon 692 bim 844,790 TL bedel ile kiraya verilecek. 

İstanbul Vakıflar'dan 8.9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık arsa!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından; İstanbul İli, Kartal İlçesi, Soğanlık Mahallesi, Gaziler Mevkii'nde yer alan gayrimenkulün üzerine 30 yıl süreyle Özel Öğrenci Yurdu inşaatı yapılmak üzere yapım karşılığı kiraya verilecek. 

İstanbul Vakıflar'dan Fatih'te yapım karşılığı kiralama ihalesi 11 Eylül'de!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Fatih İlçesi İnebey Mahallesi'ndeki 17 Dükkan ve 34 Bürosu Olan İş Hanı için yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor..

İstanbul Vakıflar'dan Üsküdar'da kiralık benzin istasyonu ve market!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Selamiali'de yer alan benzin istasyonu ve market 1 yıllığına kiralıyor. Kiralama ihalesi 15 Ağustos'ta gerçekleşecek...

İstanbul Vakıflar Müdürlüğü'nden 1 yıllığına kiralık benzin istasyonu!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından Üsküdar İlçesi Selamiali Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Sokak üzerinde yer alan Benzin İstasyonu ve Market kiraya veriliyor...

istanbul vakıflar arsa satışı Haberi

istanbul vakıflar arsa satışı

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü merkez ilçe Karşıyaka Mahallesinde 1 parselde kayıtlı 23 bin 322 metrekare yüzölçümlü arsayı kiraya verecek.

Muhammen inşaat bedeli 5 milyon 636 bin 155 YTL olarak belirlenen taşınmazın kira ihalesinde 169 bin 84 YTL tutarında geçici teminat bedeli alınacak.

İhale, 17 Ekim 2007 tarihinde saat 14.00'de yerli ve yabancı kuruluşların birlikte veya münferiden katılmalarına açık olarak kapalı teklif usulü ile Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğünde yapılacak.

Firmalar ihalenin şartnamesini Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğünden temin edebilecekler.

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü ise merkez ilçe Umurlu mevkinde bulunan 3 bin 969 metrekare zeytinyağı fabrikası ve depo binalarını yerli ve yabancı kuruluşların birlikte veya münferiden katılmalarına açık olarak kapalı teklif usulü ile onarım (restorasyon) süreleri dahil toplam...