24 / 04 / 2024

istanbul vialand ulaşım

istanbul vialand ulaşım

İstanbul Vialand projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Eyüp Bölgesi'nde yer alıyor. İstanbul Vialand projesi kapsamında eğlence alanlarından alışveriş merkezi kısmına kadar pek çok kısım bulunuyor

İstanbul Vialand ulaşım!

Toplamda 4 etaptan meydana gelen İstanbul Vialand projesi lokasyon olarak İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Eyüp ilçesi sınırlarında yer alıyor. İstanbul Vialand ulaşım bilgilerini satış ofisinden edinebilirsiniz...

Vialand AVM adres!

Vialand AVM adres bilgileri haberimizin içinde krokili ve detaylı bir şekilde yer alıyor

Vialand AVM nerede?

Vialand AVM nerede sorusunun yanıtı krokileriyle birlikte haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje toplam 1 milyar 150 milyon lira yatırım bedeli ile yükseliyor...

Vialand AVM Eyüp!

Vialand AVM Eyüp projesi 1 milyar 150 milyon TL yatırımla inşa ediliyor. Vialand AVM Eyüp projesi Türkiye'nin ilk ve tek temalı parkı olma niteliği ile ön plana çıkıyor...

Vialand Eyüp iletişim!

Vialand Eyüp iletişim kapsamında telefon numarası adres gibi detay bilgiler haberimizin içinde yer alıyor

Vialand AVM iletişim!

Vialand AVM iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Vialand AVM Gaziosmanpaşa'da 29 Mayıs 2013 tarihinde hizmete açılıyor...

29 Ekim otobüsler bedava mı? 29 Ekim İstanbul’da ulaşım ücretsiz mi?

29 Ekim’de metro, metrobüs, otobüs, tramvay ücretsiz mi, 29 Ekim’de ulaşım bedava mı? soruları 29 Ekim’e sayılı saatler kala merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki ulaşım ücretlerine zam kararı alındı.

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul'da ulaşım sorunu metro ile çözülür!

İlçe ziyaretleri kapsamında Güngören’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "İtanbul’un ulaşım problemini çözme adına tarih boyunca değişik yöntemler denendiğini ama en etkili yöntemin metro olduğunu" dedi...

İstanbul'un ulaşımını rayına oturtacak planlar yolda!

Kentleri geleceğe taşıyacak modern ve insan odaklı imar planlarına imza atan İmpo İmar ekibi, megaşehir İstanbul’un ulaşım projelerinin planlamasına da el attı.

İstanbul'un ulaşımında büyük hamle!

İBB Başkanı Topbaş’ın 2019’da tüm ulaşım unsurları ile entegre 400 kilometreden fazla raylı sistem hedefi doğrultusunda Haliç Tüp Geçiş Tüneli, Boğaz Yaya Geçişi, Kabataş Transfer Merkezi ve 6 yeni metro hattı için yapım aşaması başlıyor.

Hasan Akgün: İstanbul'da ulaşım acilen yeraltına inmeli!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "D – 100 karayolundan acil hasta nakil etmeye kalksanız hasta trafik sıkışıklığında ambulansta ölür. Artık D – 100 karayolu bir ulaşım aracı olmaktan çıkmıştır" dedi.

Sadık Khan: İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından çok etkilendim!

İngiltere'nin başkenti Londra'nın Müslüman belediye başkan adayı Sadık Khan, İstanbul'daki altyapı ve ulaşım yatırımlarından çok etkilendiğini belirterek, "Londra'da da bu yapılmalı" dedi.

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım!

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Şişli - Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 23 bin 500 metrekarelik mağaza alanına sahip proje için ön talep toplanıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje metro durağına 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Seyr-i İstanbul Topkapı ulaşım!

Satışlarına Şubat ayında başlanacağı projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Seyr-i İstanbul Topkapı ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul' un Avrupa yakasında Cevizlibağ bölgesinde yer alıyor.

Tema İstanbul Rezidans ulaşım!

Tema İstanbul Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa ediliyor. Hemen teslim edilen projede daire fiyatları 390 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Halkalı ulaşım!

Tema İstanbul Halkalı ulaşım bilgilerine göre proje Küçükçekmece Halkalı - Atakent lokasyonunda yükseliyor. Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı proje 61 bloktan oluşuyor.

istanbul vialand ulaşım Haberi

istanbul vialand ulaşım

Vialand projesi, Gürsoy Grup ViaDMC tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Vialand projesi, Toplamda 600 dönüm arsa alanı üzerinde Avrupa Yakası'nda Eyüp'te hayata geçiriliyor.


1 milyon 150 bin TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen İstanbul Vialand projesinde History Zone, Vialand AVM,Adventura Zone ve Fun Zone bulunuyor. 


 


Dome Mimarlık'ın mimari tasarımında imzasının bulunduğu İstanbul Vialand kapsamında 250 mağaza bulunuyor. İstanbul Vialand satılık mağaza alanları 100 metrekare ile 6500 metrekare arasında değişiyor. 


İstanbul Vialand kiralanabilir alanı 140 bin metrekare olarak belirlendi. Proje kapsamında toplam ticari alan ise 40 bin metrekare...