19 / 04 / 2024

İstanbul Vizyon Park dükkan fiyatları

İstanbul Vizyon Park dükkan fiyatları

İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak anılan Basın Ekspres Yolu üzerinde KUYAŞ tarafından hayata geçirilen Vizyon Park projesi, cadde dükkânlarında kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. İstanbul Vizyon Park’ta 60 ay vade, peşinde yüzde 20 indirim...

İstanbul Vizyon Park'ta sıfır peşinat hemen teslim!

Altın ve mücevher sanayisini bir çatı altında toplayan Kuyumcukent'in kurduğu Kuyaş'ın hayata geçirdiği İstanbul Vizyon Park projesinde, ofis ve atölyeler satışa çıktı. Sıfır peşinat, sıfır faiz, 60 ay vade ile hemen teslim imkânı...

Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu.

Kuyaş Gayrimenkul’un iş yeri projeleri yüzde 0,70 faizle!

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği İstanbul Vizyon Park Ofis Blokları, İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza ve Wedding World AVM’deki sınırlı sayıda iş yerleri için kaçırılmayacak tarihi bir kampanya başlattı.

Handan Toprak: Avcılara Merkez Park inşa edeceğiz!

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, ''Avcılar'da Küçükçekmece Gölü'nün kenarındaki 1156 hektarlık alanı İstanbul Merkez Park yapmak istiyoruz. Bu bizim vizyon projemiz. İstanbul’da bunun gibi ikinci bir alan daha yok.''dedi.

Vizyon Park Tuzla Residence yükseliyor!

Vizyon Park Tuzla Residence 11 dönüm arazi üzerinde yüksliyor. Proje 6 katlı 6 blokta 1 + 1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+2'lerden oluşuyor.

Vizyon Park İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Park İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Erdem tarafından 150 bin TL sermaye ile 24 Aralık 'ta Eyüp, Çırçır Mahallesi, Güngören Caddesi 'nde kuruldu.

Majed Chokeh İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Majed Chokeh İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Majed Chokeh tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi, 29.Ekim Caddesi, İstanbul Vizyon Park'ta kuruldu.

Maslak Vizyon Park'ta yüzde 20 indirim imkanı!

İSTANBUL'UN yeni Maslak'ı olarak anılan Basın Ekspres Yolu üzerinde KUYAS tarafından hayata geçirilen Vizyon Park projesi, cadde dükkânlarında fırsat sunuyor. En büyük mağazanın satış fiyatı 5 milyon 263 bin dolar.

Vizyon Park'ın ofis kampanyasında yüzde 20 indirim, 60 ay vade!

İSTANBUL 'un yeni Maslak 'ı olarak anılan Basın Ekspres Yolu 'nda Kuyaş Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Vizyon Park projesi, cadde dükkânların için bir kampanya hazırladı.

İstanbul Vizyon Park'ta 36 ay kira garantisi fırsatı!

KUYAŞ Gayrimenkul, Yenibosna'daki İstanbul Vizyon Park'ta sınırlı cadde dükkânları ve AVM birimleri için yeni bir kampanya başlattı. 60 ay vade imkanı sunuluyor. Fiyatlar 1 milyon 442 bin dolardan başlıyor.

İstanbul Vizyon Park'ta 36 ay kira garantisi!

Kuyaş Gayrimenkul, Yenibosna'daki İstanbul Vizyon Park'ta sınırlı cadde dükkânları ve AVM birimleri için yeni bir kampanya başlattı...

İstanbul Vizyon Park'ta 60 ay vade, peşinde yüzde 20 indirim!

Kuyaş Gayrimenkul, Yenibosna'daki İstanbul Vizyon Park'ta sınırlı cadde dükkânları ve AVM birimleri için yeni bir kampanya başlattı. Mağazaların fiyatları 1 milyon 442 bin dolardan başlıyor.

Kuyaş Vizyon Park'ta peşinde yüzde 20 indirim!

Basın Ekspres Yolu üzerinde Kuyaş Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Vizyon Park’ta, giriş kat mağazalarında kalan son dükkan ve AVM birimleri için peşinde yüzde 20 indirim ve 60 ay vade kampanyası başladı.

İstanbul Vizyon Park’ta 60 ay vade, peşinde yüzde 20 indirim!

İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak anılan Basın Ekspres Yolu üzerinde KUYAŞ tarafından hayata geçirilen Vizyon Park projesi, cadde dükkânlarında kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. İstanbul Vizyon Park’ta 60 ay vade, peşinde yüzde 20 indirim...

İstanbul Vizyon Park dükkan fiyatları Haberi

İstanbul Vizyon Park dükkan fiyatları

Ofis Plazaları giriş kat mağazalarında kalan son dükkânlar ve AVM birimleri için peşinde yüzde 20 indirim ve 60 ay vade kampanyası başladı.



Gayrimenkul sektöründe yeni projelerle faaliyetlerini sürdüren Kuyaş Gayrimenkul, Yenibosna’daki İstanbul Vizyon Park projesinde sınırlı cadde dükkanları ve AVM birimleri için iddialı bir kampanya başlattı. Ofis Plazaları giriş kat mağazalarında kalan son dükkânlar ve AVM birimleri için peşinde yüzde 20 indirim, 60 ay vade ve 36 ay kira garantisi fırsatı başladı. 


Atatürk Havalimanı’nın yanı başında, iş hayatının merkezinde


‘Altın’ değerindeki proje Atatürk Havalimanı, organize sanayi bölgesi, fuar ve kongre merkezlerine yakınlığıyla, E-5 ve Tem güzergâhındaki konumuyla büyük ilgi görüyor. Ofis plazalarında yer alan mağazalar brüt 382, net 263 metrekareden başlayıp fiyat aralığı 1 milyon 442 bin dolardan başlıyor. En büyük mağaza...