19 / 04 / 2024

İstanbul Vizyon Parkta indirim

İstanbul Vizyon Parkta indirim

BUGÜNE kadar 550 bin metrekarenin üzerinde alanı ve 1 milyar dolarlık yatırımı ile Kuyas, bulunduğu bölgeyi finans merkezine dönüştüren Kuyumcukent, Wedding World AVM ve İstanbul Vizyon Park projelerini hayata geçirdi...

Ekrem İmamoğlu: Hedefimiz 50 bin konutun dönüşümünü yapmak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Dayanıklı İstanbul Vizyon 2050" planını açıkladı ve ilk etapta 22 bin olamk üzere, hedeflerinin 50 bin konutu dönüştürmek olduğunu söyledi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklaması...

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Türkiye'nin vizyon projesidir!

Kanal İstanbul Projesi hakkında değerlendirme yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi için Türkiye'nin vizyon projesi olduğunu dile getirdi. 

Marmara Vizyon Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Marmara Vizyon Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı... 

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Göktürk Larus Palas İstanbul Şubesi açıldı!

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Göktürk Larus Palas İstanbul Şubesi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Taksim İstanbul Şubesi açıldı!

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Taksim İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kuyaş Gayrimenkul’un iş yeri projeleri yüzde 0,70 faizle!

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği İstanbul Vizyon Park Ofis Blokları, İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza ve Wedding World AVM’deki sınırlı sayıda iş yerleri için kaçırılmayacak tarihi bir kampanya başlattı.

Vizyon Atölyesi, İstanbul için Yeşil Yol projesi tasarladı!

17 Ağustos Marmara Depremi’nin 17. yıl dönümünde, kentlerin geleceğini kurgulamak için kurulan ‘Vizyon Atölyesi’ İstanbul’da aktif yeşil alan miktarını artırmak, olası bir depremde toplanma alanları açmak için ‘Yeşil Yol’ projesini tasarladı.

KLS Vizyon Yapı Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

KLS Vizyon Yapı Reklamcılık Limited Şirketi, Melike Keleş tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Nisan 'da İstanbul, Çekmeköy, Hamidiye Mahallesi, Hamidiye Caddesi 'nde kuruldu.

Nihat Zeybekci: Seçim sonrası vizyon projeler hız kazanacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Seçim sonrası Kanal İstanbul, 3. havalimanı, 3. köprü gibi vizyon projeler hız kazanacak."

Vizyon Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Vizyon Havacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Okan Çam Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL sermaye ile 14 Ekim'de Ümraniye, Esenşehir Mahallesi'nde açıldı.

Majed Chokeh İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Majed Chokeh İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Majed Chokeh tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi, 29.Ekim Caddesi, İstanbul Vizyon Park'ta kuruldu.

Oliv Yapı Vizyon Yapı Real Merter projesi!

Oliv Yapı Vizyon Yapı Real Merter projesi İstanbul Avrupa Yakası Merter'de inşa ediliyor. Real Merter projesi Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu vizyon projesini yarın açıklayacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomi içerikli yeni projesini yarın İstanbul'da açıklayacak. Kılıçdaroğlu'nun yarın saat 10.00'da Conrad Otel'de "Vizyon Proje"nin sunumunu yapacağı kaydedildi.

İstanbul Vizyon Parkta indirim Haberi

İstanbul Vizyon Parkta indirim

BUGÜNE kadar 550 bin metrekarenin üzerinde alanı ve 1 milyar dolarlık yatırımı ile Kuyas, bulunduğu bölgeyi finans merkezine dönüştüren Kuyumcukent, Wedding World AVM ve İstanbul Vizyon Park projelerini hayata geçirdi. Sınırlı sayıdaki ofis ve atölyelerin satısının devam ettiği İstanbul Vizyon Park, 5 ofis bloğu ve üretim için de kullanılabilen 2 blok olmak üzere toplam 7 blok ve 807 birimden oluşuyor. 15 ofis, 41 atölye ve 9 adet dükkanın satışta olduğu projede, sıfır peşinat, sıfır faiz, 60 ay vade ile hemen teslim imkanı yer alıyor. Peşin alımlarda ise yüzde 20 oranında indirim sağlanırken, vadeli ödemelerde de peşinat verilmesi halinde, özel indirim uygulanıyor. 


Star...