26 / 04 / 2024

İstanbul World Turizm adres

İstanbul World Turizm adres

İstanbul World Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Türker ve Erdal Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Maral tarafından kuruldu.

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokgöz tarafından kuruldu.

World Point Çorlu Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

World Point Çorlu Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tanrıverdi ve Vahit Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İstanbul Mpn Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Mpn Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 milyon TL sermaye bedeli ile Arash Mehboodi, Babak Mahboudi ve Parvın Zandı ortaklığında kuruldu.

İstanbul Ayasofya Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Ayasofya Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Sağır tarafından kuruldu.

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Alhelal tarafından kuruldu.

Jadeer İstanbul Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jadeer İstanbul Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

World Class Hotel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Class Hotel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Mustafa Atar tarafından kuruldu.

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kafkas World Travel Organizasyon Pazarlama Turizm İnşaat Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de kuruldu.

İstanbul Fink Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Fink Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Teke tarafından kuruldu.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

İstanbul World Turizm adres Haberi

İstanbul World Turizm adres

İstanbul World Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Türker ve Erdal Çiftçi ortaklığında kuruldu.

İstanbul World Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi konusu:
Konaklama ve Turizm Alanında -Otel, motel, kamping, pansiyon, apart otel, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, restaurant, kafe, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis...