20 / 04 / 2024

istanbul yeni spor tesisleri

istanbul yeni spor tesisleri

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, İstanbul’da spor tesisi yapmak için 160’ın üzerinde uygun arsa belirlediklerini söyledi. Koç, buralara çok amaçlı spor tesisleri yapacaklarını belirtti...

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

Nilüfer Belediyesi'nden 2 yeni spor tesisi yatırımı!

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Alaaddinbey Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesislerini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Türkiye’ye örnek olacak iki yeni spor tesisini daha Nilüfer’e kazandırmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Giresun'a yeni spor tesisleri geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Giresun'a yapılacak yatırımlara ilişkin yaptığı açıklamada, kente yeni tesisler yapılacağının müjdesini verdi.

Kayseri’ye yeni spor tesisi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Memduh Büyükkılıç,  şehre yeni bir spor salonu ve tenis kortunun kazandırılacağını dile getirdi.

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

İBB'den 10 okula daha yeni spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

Ankara Altındağ'a yeni spor tesisi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara Altındağlılara yeni spor tesisi müjdesi verdi.

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek. Ayrıca, mevcut spor tesislerine bakım yapılması da planlar arasında.

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

Bursa Yıldırım'a iki yeni spor tesisi inşa edildi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, iki yeni spor tesisi daha hayata geçirdi.

Kocaeli Büyükşehir'den yeni spor salonu!

Kent genelinde pek çok okula spor salonu kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için de yeni bir spor salonu inşa ediyor.

Osmangazi Küplüpınar’a yeni spor merkezi!

İlçedeki yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'daki gençlere hizmet verecek yeni bir spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

istanbul yeni spor tesisleri Haberi

istanbul yeni spor tesisleri


İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, İstanbul’da spor tesisi yapmak için 160’ın üzerinde uygun arsa belirlediklerini söyledi.


İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, İlçe Müdürleri, İl Temsilcileri ve İl Müdürlüğü antrenörleriyle bir toplantı yaptı. İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Burhan Felek Spor Kompleksi Milli Takımlar Hazırlık Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda, İstanbul’da sporun sorunları ve çözüm yolları ele alındı.


Toplantıda konuşan İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, İstanbul'da sporu yeniden yapılandırmak için büyük hamleler gerçekleştireceklerini belirterek, "Türk sporuna yakışır bir seviye elde etmek için, bilimin ışığında gayretli bir çalışmanın içine girdik. Kurduğumuz Proje Koordinasyon Birimi'nin geliştirdiği projelerle, İstanbul’da spor adına önemli adımlar atacağımıza inanıyorum. Bu uğurda bizim...