19 / 04 / 2024

İstanbul’da spor tesisi yapmak için 160’ın üzerinde arsa belirlendi!

İstanbul’da spor tesisi yapmak için 160’ın üzerinde arsa belirlendi!

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, İstanbul’da spor tesisi yapmak için 160’ın üzerinde uygun arsa belirlediklerini söyledi. Koç, buralara çok amaçlı spor tesisleri yapacaklarını belirtti...




İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, İstanbul’da spor tesisi yapmak için 160’ın üzerinde uygun arsa belirlediklerini söyledi.


İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, İlçe Müdürleri, İl Temsilcileri ve İl Müdürlüğü antrenörleriyle bir toplantı yaptı. İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Burhan Felek Spor Kompleksi Milli Takımlar Hazırlık Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda, İstanbul’da sporun sorunları ve çözüm yolları ele alındı.


Toplantıda konuşan İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, İstanbul'da sporu yeniden yapılandırmak için büyük hamleler gerçekleştireceklerini belirterek, "Türk sporuna yakışır bir seviye elde etmek için, bilimin ışığında gayretli bir çalışmanın içine girdik. Kurduğumuz Proje Koordinasyon Birimi'nin geliştirdiği projelerle, İstanbul’da spor adına önemli adımlar atacağımıza inanıyorum. Bu uğurda bizim en büyük destekçimiz ve yardımcımız sizler olacaksınız. Hep birlikte ve tam bir ekip çalışmasıyla, Türk sporunda ses getirecek projeleri gerçekleştireceğiz. Mevcut spor tesislerini geliştirerek, yenileyerek daha faydalı bir hale getirmek ve İstanbul’a yeni tesisler kazandırmak için, yoğun bir çalışma temposu içine girdik. 160’ın üzerinde uygun arsa tespit ettik. Buralara, çok amaçlı spor tesisleri yaparak gençliğimizin ve bütün halkımızın hizmetine sunacağız. Yeni tesislerimizle, projelerimizle ve faaliyetlerimizle, Türk sporuna yaraşır hizmetlerde bulunmak için sistemli bir şekilde ve ekip çalışmasıyla yolumuza devam edeceğiz" dedi.



Ordu Yorum


Geri Dön