19 / 04 / 2024

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, İstanbul’da spor tesisi yapmak için 160’ın üzerinde uygun arsa belirlediklerini söyledi. Koç, buralara çok amaçlı spor tesisleri yapacaklarını belirtti...

Sultangazi'ye gençlik ve spor merkezi inşa edilecek!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne gençlik ve spor merkezi kazandırıyor. Proje aşamasının tamamlandığı merkezin inşası yakın zamanda başlayacak. 

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi en geç 2022'de açılacak!

BM Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, BM Gençlik Merkezi'nin en geç 2022 yılında açılmasının planlandığını söyleyerek, "Projeyle İstanbul, BM'nin gençlik üssü haline gelecek. Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır." diye konuştu.

İBB’nin Bahçelievler'deki gençlik merkezi Diyanet Vakfı'na devredildi!

İstabbul Büyükşehir Belediyesi'nin Bahçelievler'de yaptırdığı gençlik merkezi binası Diyanet Vakfı'na devredildi. Binanın açılışı İstanbul seçiminden 3 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılmıştı. 

Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi açıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi'nin açılışına katıldı.

İBB İstanbul Uluslararası Gençlik Merkezi 2019'da açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Uluslararası Gençlik Merkezi'nin inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaatın yüzde 50'sinin tamamlandığını açıklayan Uysal, projenin 2019'da açılacağını açıkladı.

Uluslararası Gençlik Merkezi 2019'da açılacak!

Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, İstanbul'da yapımı devam eden Uluslararası Gençlik Merkezi inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Halk Yatırım, Gençlik Festivali'nde gayrimenkul sertifikası dağıtıyor!

İBB tarafından düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali’nde yer alan Halk Yatırım, Borsa İstanbul iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında yeni yatırım hesabı açan gençlere çekilişle gayrimenkul sertifikası hediye ediyor...

İstanbul'da Uluslararası Gençlik Merkezi inşa edilecek!

İBB Geçlik Meclisi, BM Habitat ile Dünya Yerel Gençlik Meclisleri Birliği kuracak. Dünya gençliği yürütülecek ortak projeler için İstanbul'da buluşacak. 

Batman Uluslararası Akademi Ve Gençlik Merkezi açıldı!

Batman Uluslararası Akademi ve Gençlik Merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve birçok isim de katılım gösterdi.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşaatı tam gaz!

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğinde yapılıyor.

Bursa'da Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spot Bakanlığı tarafından Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri inşa ediliyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün eski binası yıkıldı!

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü eski hizmet binasında yıkım çalışmaları tamamlandı.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç Haberi

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç


İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, İstanbul’da spor tesisi yapmak için 160’ın üzerinde uygun arsa belirlediklerini söyledi.


İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, İlçe Müdürleri, İl Temsilcileri ve İl Müdürlüğü antrenörleriyle bir toplantı yaptı. İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Burhan Felek Spor Kompleksi Milli Takımlar Hazırlık Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda, İstanbul’da sporun sorunları ve çözüm yolları ele alındı.


Toplantıda konuşan İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, İstanbul'da sporu yeniden yapılandırmak için büyük hamleler gerçekleştireceklerini belirterek, "Türk sporuna yakışır bir seviye elde etmek için, bilimin ışığında gayretli bir çalışmanın içine girdik. Kurduğumuz Proje Koordinasyon Birimi'nin geliştirdiği projelerle, İstanbul’da spor adına önemli adımlar atacağımıza inanıyorum. Bu uğurda bizim...