23 / 04 / 2024

Halk Yatırım, Gençlik Festivali'nde gayrimenkul sertifikası dağıtıyor!

Halk Yatırım, Gençlik Festivali'nde gayrimenkul sertifikası dağıtıyor!

İBB tarafından düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali’nde yer alan Halk Yatırım, Borsa İstanbul iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında yeni yatırım hesabı açan gençlere çekilişle gayrimenkul sertifikası hediye ediyor...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından ikincisi düzenlenen Türkiye’nin en büyük gençlik festivali İstanbul Gençlik Festivali’nde (İGF) yer alan Halk Yatırım, yeni yatırım hesabı açan gençlere çekilişle gayrimenkul sertifikası hediye ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, etkinlik bugün başladı ve 6 Mayıs Pazar günü sona erecek. Halk Yatırım da Borsa İstanbul tarafından oluşturulan “BistTalks” alanı sol salon 3 no’lu stantta yerini aldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İGF Danışma Kurulu Başkanı Bilal Erdoğan ve Borsa İstanbul AŞ Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Himmet Karadağ Halk Yatırım standına ziyarette bulundu ve ziyaret esnasında Bilal Erdoğan ve beraberindeki bakanlara gayrimenkul sertifikaları hakkında bilgi verildi.


Geri Dön