07 / 05 / 2024

istanbul Yılın Destinasyon Ödülü

istanbul Yılın Destinasyon Ödülü

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, turizm meslek birliği temsilcileriyle The Grand Tarabya Oteli'nde bir araya geldi. Toplantı öncesinde açıklama yapan Çelik, geçen yılın değerlendirileceğini ve bu yıla ilişkin vizyon paylaşımı yapılacağını açıkladı...

2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı! İstanbul ilk sırada

TL'de yaşanan değer kayıpları nedeniyle altın ve dövize ilgi gittiçe artıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre Türkiye'de 2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı.

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

İstanbul’da ekim ayı enflasyonu açıklandı! Son 27 yılın zirvesinde…

İstanbul’da tüketici enflasyonu ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 3.96 oranında arttı. Buna göre İstanbul’un enflasyonu son 27 yılın zirvesine çıkmış oldu. Açıklama İstanbul Ticaret Odası’ndan (İTO) geldi.

Emlakta son 3 yılın şampiyonu Ankara ve İstanbul oldu!

Türkiye geneli gayrimenkul satışları değerlendirildiğinde son 3 yılın şampiyonu 2019 yılı oldu. El değiştirmede şampiyon şehirler ise Ankara ve İstanbul olarak açıklandı. Geçtiğimiz yıl 2018 yılına göre bu illerimizin satış rakamlarında yüzde 150 ile yüzde 160 oranında arttı.

İstanbul Havalimanı, Yılın Havaliamanı ödülüne layık görüldü!

International Airport Review dergisi tarafından yapılan “Reader’s Choice 2019’’ (Okuyucuların Seçimi) ödüllerinde İstanbul Havalimanı “Airport of the Year” (Yılın Havalimanı) kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

İstanbul ofis pazarı 2017 yılını hareketli geçirdi!

İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 4. Çeyrek raporuna göre, İstanbul ofis pazarı 2017 yılını hareketli geçirdi.

Piyalepaşa İstanbul'da yılın son kampanyası başladı!

Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul’da yılın son kampanyası başladı. Projede fiyatlar 800 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

HEP İstanbul’da yılın son fırsatı!

HEP İstanbul’da yılın son fırsatını sunuyor. Kampanya kapsamında hayallerinin evine sahip olmak isteyenler; 31 Aralık 2016 tarihine kadar, sadece yüzde 4 peşinat ödeyerek ev sahibi olabilecek.

LaVie İstanbul'da yılın son kampanyası! Son gün 10 Ocak!

‘LaVie İstanbul’ yılın son kampanyasında 0.9 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor. LaVie İstanbul’dan 10 Ocak Pazar gününe kadar ev alanlar, hem daha sonraki fiyat artışından etkilenmeyecek hem de tapusunu hemen alabilecek.

Ritim İstanbul Dumankaya'da yılın son fırsatları!

Ritim İstanbul Dumankaya'da yılın son fırsatları devam ediyor. Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği proje Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da yılın son fırsatı!

Dumankaya Ritim İstanbul'da yılın son fırsatı kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlenen proje Kadıköy-Kartal Metro hattına 150 metre mesafede bulunuyor.

Ritim İstanbul'da 2015 yılının son fırsatı!

Toplam 863 adet konut, 250 adet home ofisin yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. 'Ritim İstanbul'da 2015 yılının son fırsatı' kampanyası başladı.

İstanbul'da amortisman süresi 10 yılın üzerine çıkıyor!

Amortisman süresi, emlağa yatırım yapan herkesin en çok dikkat ettiği konu... Kira gelirinin kendini toplamda geri ödediği süreyle ölçümlenen amortisman süresi eskiden 10 yıl diye bilinirdi. İstanbul da ise bu süre artık 10 yılın üzerine çıkıyor.

istanbul Yılın Destinasyon Ödülü Haberi

istanbul Yılın Destinasyon Ödülü


Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "İstanbul, dünya çapında milyonlarca tatilcinin oylamasıyla verilen 'Yılın Destinasyon Ödülü'nü aldı" dedi.


Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, turizm meslek birliği temsilcileriyle The Grand Tarabya Oteli'nde bir araya geldi. Basına kapalı toplantı öncesinde açıklama yapan Çelik, toplantıda geçen yılın değerlendirileceğini ve bu yıla ilişkin vizyon paylaşımı yapılacağını açıkladı.


Turizm sektörünün, konjonktüre ve bazı olumsuz dış etkenlere rağmen 2013'ü iyi bir performansla kapattığını dile getiren Çelik, şöyle konuştu:


"Türkiye, 2013'te toplam 34.9 milyon yabancı turist ağırlarken, yurt dışında yaşayan vatandaşlarla birlikte dışarıdan gelen ziyaretçi sayısı 39 milyonu buldu. Turizm geliri ise 2013'te yüzde 11,4 artarak, 32.3 milyar doları aştı. Turizm gelirinin yüzde 79'u yabancı ziyaretçilerden, yüzde 21'i ise yurt dışında ikamet eden vatandaş ziyaretlerinden elde edildi. Birleşmiş...