02 / 05 / 2024

İstanbul yükseldi

İstanbul yükseldi

Bu yılın 9 aylık döneminde Antalya, İzmir ve Muğla'daki gerileme yavaşlayarak yüzde 1 dolayına indi, İstanbul ise yüzde 16,5 artışla yükselişine devam etti.

Konut sitesi aidatları yüzde 50 arttı! Ankara'da aidatlar 10 bin TL'ye kadar yükseldi!

Ankara'da konut site aidat artışlarının genel olarak İstanbul ile benzer seviyelerde, yaklaşık yüzde 50 oranlarında olduğunu belirten EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Koordinatörü Serkan Bal, Ankara'da aidatların 10 bin liraya kadar yükseldiğini açıkladı. 

İstanbul'da yaşamanın aylık maliyeti 49 bin 159 TL'ye yükseldi: Bir yılda yüzde 78,13 arttı!

İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti bir senede yüzde 78,13 oranında arttı ve Aralık 2023'te 49 bin 159 TL'ye yükseldi. İşte fiyat değişimleri...

İSKİ açıkladı! İstanbul'da yer alan barajlarındaki doluluk oranı yüzde 40 yükseldi...

İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranının son günlerde etkili olan yağmurlardan sonra yüzde 40,20'ye yükseldiği açıklandı. İşte haberin detayları...

İSKİ açıkladı! İstanbul'da barajların doluluk oranı yüzde 33,02’ye yükseldi

Geçtiğimiz aylarda kurak günler geçiren mega kent İstanbul’da etkili olan yağışlar sonrasında barajlardaki doluluk oranları giderek artmaya  devam etiği bildirildi. Açıklanan, İSKİ verileri kapsamında doluluk oranı yüzde 33,02 seviyesine kadar yükseldi. İşte haberin ayrıntıları...

Altının kilogramı bugün 1 milyon 845 bin liraya yükseldi

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 1 milyon 845 bin Türk lirasına kadar yükseldi. İşte haberin ayrıntıları...

Yatırımcılar dikkat! Borsa İstanbul günün ilk yarısında yükseldi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,42 değer kazandı ve 6.633,04 puana yükseldi.

Yatırımcılar dikkat! Borsa günün ilk yarısında yükseldi!

Yatırımcıların son dakika gelişmelerini yakından takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,39 değer kazandı ve 6.389,72 puana yükseldi.

Borsa İstanbul güne nasıl başladı? BIST 100 yükseldi mi? Yatırımcılar bu rakamlara göz atın!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksinin yeni güne nasıl başladığı yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki Borsa bugün yükseldi mi? İşte ayrıntılar...

İstanbul'daki konut kiraları 4 yılda yüzde 707 yükseldi: Konut sorunu nasıl çözülür? 

CHP İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş, barınma krizinin İstanbul başta olacak şekilde tüm kentlerde etkili olduğuna dikkat çekerek, İstanbul'daki konut kiralarının 4 yılda yüzde 707 yükseldiğini belirtti. Peki konut sorunu nasıl çözülür?

Altının kilogram fiyatı yükseldi:1 milyon 623 bin 500 lira oldu!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) yer alan verilere göre standart altının kilogram fiyatı 1 milyon 623 bin 500 liraya yükseldi.

Borsa günün ilk yarısında yükseldi!

Yatırımcıların yakından takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 1,38 değer kazandı ve 4.653,00 puana yükseldi.

Altının kilogramı 1 milyon 345 bin liraya yükseldi!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 1 milyon 345 bin liraya yükseldi.

Altının kilogram fiyatı 1 milyon 310 bin liraya yükseldi!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşralar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 1 milyon 310 bin Türk Lirası'na yükseldi.

İstanbul yükseldi Haberi

İstanbul yükseldi

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Ar-Ge birimi tarafından yapılan analizlere göre, Türkiye'ye 2012'nin 9 aylık döneminde gelen yabancı ziyaretçi sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1 dolayında arttı. 

Antalya, bu yıl yaşadığı düşüşü eylül ayında frenleyerek 2012'yi kayıpsız kapatma sürecine girerken, İstanbul yılbaşından bu yana olan yükseliş trendini sürdürdü. 

Bu dönemin ilk aylarında Antalya, İzmir ve Muğla'daki gerileme yavaşlayarak yüzde 1 dolayına indi. İstanbul ise yüzde 16,5 artışla yükselişine devam etti. 

Ocak-eylül döneminde Antalya'ya gelen yabancı ziyaretçi sayısı geçen yıla göre yüzde 1,5 düşerek 8 milyon 868 bine geriledi. Aynı dönemde İstanbul ise yüzde 16,5 yükselişle 7 milyonun üzerine çıktı. 

Muğla ve İzmir'in yüksek oranlı kayıpları eylül ayında ılımlı seviyelere kadar geriledi. 9 aylık dönemde Muğla yüzde 1,5 gerileme ile...