25 / 04 / 2024

istanbula 6 yeni otogar

istanbula 6 yeni otogar

Dünyanın en büyük otogarları arasında bulunan İstanbul Esenler Otogarı yıkılarak yeşil alan ve parka dönüştürülecek. İstanbul'a 3'ü Avrupa, 3'ü Anadolu yakasında olmak üzere 6 yeni cep otogarı yapılacak.

İstanbul'un yeni otogarları 2017'de devreye girecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'da 6 ayrı noktada otogar yapacaklarını söyledi. 2016, 2017 gibi tamamlanması hedeflenen otogarlar, 2017 gibi de devreye girecek.

TOKİ'den hiç evi olmayana 3 bin yeni konut müjdesi! 6 yeni kampanya için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 3 bin 6 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen yeni projelerin ihaleleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara Mart 2024 müjdesi geldi! 2 bin 212 konutluk 6 yeni kampanya geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Mart 2024 projeleri için düğmeye basıldı. 6 projede 2 bin 212 konut inşa edecek.

TOKİ'den ay sonuna kadar 1.740 konutluk 6 yeni proje geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 6 yeni projenin ihalesini gerçekleştirecek. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde tam 1.742 konut yer alacak.

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

Toyota açıkladı! Toyota'dan 2026’ya kadar 6 yeni elektrikli araç...

Toyota'dan yapılan açıklama doğrultusunda, 2026 yılına kadar 6 yeni elektrikli otomobil satışa sunacağını kaydetti. İşte haberin detayları...

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

V Club Türkiye'de 6 yeni projeye imza attı! 10 binden fazla kişi tapu sahibi oldu!

V Club, son 3 senede hayata geçirdiği projeler ile küçük yatırımcılara fırsatlar sunmayı sürdürüyor. V Club Türkiye'de 6 yeni projeye imza attı! 10 binden fazla kişi tapu sahibi oldu!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

Hepimizin kullandığı o uygulama güncelleniyor! WhatsApp 6 yeni özellik ile güncellenecek! Artık fotoğraf kaliteleri bozulmayacak! Herkes muzdaripti düzeltildi!

WhatsApp'a yeni bir özellik geliyor. Bu özellik sayesinde bir çok kullanıcı rahat edecek. Kalite sorunu çözülüyor. İşte detaylar...

TOKİ'den İstanbul'a 6 projede tam 3 bin 456 yeni konut geliyor! Bu tarihleri Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul projeleri kapsamında 6 yeni projede tam 3 bin 456 konut inşa edecek. Sakın kaçırmayın...

Togg bünyesinde çalışma imkanı! Togg’dan 6 yeni iş ilanı!

Togg yerli otomobil, için nefesler tutuldu. Yerli otomobil projesinin arkasında yer alan Togg, işe alımlarına devam ediyor. İşte haberin detayları!

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

TOKİ'den 4 ilde ucuz konut için son fırsat!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 4 ilde başlattığı 6 yeni kampanya bugün sona eriyor. Projelerde toplam 379 adet konuta yer veriliyor. 

istanbula 6 yeni otogar Haberi

istanbula 6 yeni otogar

Dünyanın en büyük otogarları arasında bulunan İstanbul Esenler Otogarı yıkılarak yeşil alan ve parka dönüştürülecek. İstanbul'a 3'ü Avrupa, 3'ü Anadolu yakasında olmak üzere 6 yeni cep otogarı yapılacak. 242 bin metrekare ile dünyanın en büyük otogarları arasında bulunan ve 1994'ten beri hizmet veren İstanbul Esenler Otogarı için nihai karar verildi. Trafiği ve yoğunluğu ile tatil zamanlarında tam bir kabusa dönüşen ve artık kapasitesi yetersiz hale gelen Bayrampaşa'daki Esenler Otogarı yeşil alan, park ve gezi yerlerine dönüştürülecek. Bunun yerine yapılacak yeni otogar ise çok parçalı olacak. Toplamda 6 büyük ebatta cep otogarı yapılacak. Otogarların 3'ünün Avrupa, 3'ünün ise Anadolu yakasında olması planlanıyor. Hem trafik yoğunluğunun azaltılması hem de vatandaşların kolay ulaşımı açısından raylı sisteme entegre olacak. Otogarların nereye yapılacağı, arsa...