25 / 04 / 2024

istanbula hava taksi

istanbula hava taksi

İSPARK tarafından ilk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri heliportlar 2015 yılında Sütlüce Şişli ve Yenikapı olmak üzere 3 yem noktada daha açılacak.

İstanbul'a yeni hava taksiler geliyor!

İstanbul'da zaman tasarrufu sağlayan helikopterlerin kullanımının artması üzerine harekete geçen İSPARK, bu yıl içinde Kadıköy - Sabiha Gökçen havaalanı arasında hava taksi seferleri başlatmayı planlıyor...

İSPARK 2015'te Şişli, Maslak ve Yenikapı'ya heliport pisti yapacak!

Şehiriçi ulaşımın yeni alternatifi ‘hava taksi’ye rağbet günden güne artıyor. İstanbul’da 2 adet helikopter pisti işleten İSPARK, hava ulaşımını daha etkin şekilde kullanmak adına yeni pistler için de kolları sıvadı.

İstanbul'da şehir içi ulaşımda hava taksi dönemi!

İSPARK tarafından ilk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri heliportlar 2015 yılında Sütlüce Şişli ve Yenikapı olmak üzere 3 yem noktada daha açılacak.

İstanbul'da hava taksi dönemi başlıyor!

İSPARK tarafından ilk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri "heliportlar", 2015 yılında Sütlüce, Sisli ve Yenikapı olmak üzere 3 yeni noktada daha açılacak.

Hava taksiler için Kadıköy ve Üsküdar'da pist inşa edildi!

İSPARK'dan alınan bilgiye göre, Heliport Projesi, İstanbul trafiğine havadan çözüm sunuyor. Hava taksi ile Kadıköy-Yenikapı 3 dakika, Üsküdar-Şişli 4 dakika, Kadıköy-Sütlüce arası 6 dakika olacak.

Hava taksiler 2015'te hizmete girecek!

İlk olarak İstanbul'da planlanan hava taksi denemeleri 2015'te başlayacak gibi. Helikopterlerle Kısıklı ve Kadıköy'de helikopter pistleri yapıldı. Bu iki heliportlardan havalanan taksi helikopterler insanlara hizmet verecek.

Hava taksi ile Kadıköy-Yenikapı 3 dakika!

İlk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri, 2015 yılında 3 yeni noktada daha açılacak. Kadıköy-Yenikapı 3, Üsküdar-Şişli 4, Kadıköy-Sütlüce arası 6 dakika olacak.

Şehiriçi ulaşımda hava taksi dönemi başlıyor!

İlk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri, 2015 yılında 3 yeni noktada daha açılacak. Yeni pistlerin de açılması ile İSPARK öncülüğünde hava taksi ve şehiriçi uçuşlar planlanıyor.

Atatürk Havalimanı park sahası ve taksi yolu açılışı gerçekleştirildi!

Atatürk Havalimanı 'nda yaşanan yoğun hava trafiği nedeniyle yetersiz kalan uçak park yeri ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla yürütülen ilave park sahası ve taksi yolu açılışı gerçekleştirildi

Atatürk Havalimanı ilave park sahası ve taksi yolu inşaatları tamamlandı!

Atatürk Havalimanında yaşanan yoğun hava trafiği nedeniyle yetersiz kalan uçak park yeri ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla yürütülen ilave park sahası ve taksi yolu inşaatları tamamlandı.

İstanbul'a yeni hava taksiler geliyor!

İstanbul'da zaman tasarrufu sağlayan helikopterlerin kullanımının artması üzerine harekete geçen İSPARK, bu yıl içinde Kadıköy - Sabiha Gökçen havaalanı arasında hava taksi seferleri başlatmayı planlıyor...

Türk Hava Kurumu Bolu'da inşaat yapım işi ihale edecek!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı Bolu Tabaklar 1 pafta 307 ada 108 parselde bulunan alanda inşaat yaptıracak. İhale 10 Şubat 2014 Pazartesi günü saat:14.30’da gerçekleştirilecek

Türk Hava Yolları'nın Pisa uçuşları başlıyor!

Türk Hava Yolları A.O Yönetim Kurulu tarafından alınan karara göre uçak müsaitliğine göre İtalya'nın Pisa şehrine tarifeli yolcu seferlerinin başlatılacağı bildirildi. Konu ile ilgili olarak THY'nin yaptığı açıklama aşağıda...

Kağıthane'de Harmantepe Merkez Taksi Durağı açıldı!

Kağıthane'de Harmantepe Merkez Taksi Durağı açıldı. Harmantepe Merkez Taksi Durağı' nın açılışında konuşan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, esnafa, iyi koşullarda hizmet etmesi için her türlü desteği sağladıklarını söyledi...

istanbula hava taksi Haberi

istanbula hava taksi

Yeni pistlerin de açılması ile hava taksi ve şehiriçi uçuşlar planlanıyor. Hava taksi ile Kadıköy-Yenikapı 3. Üsküdar-Şışlı 4. Kadıköy-Sutluce arası 6 dakika olacak. 


AA muhabirinin İSPARK'dan aldığı bilgiye gore. Heliport Projesi. İstanbul trafiğine havadan çözüm sunuyor. Trafiğin yoğun olduğu ana arterlerde helikopterlerin iniş ve kalkışları için alternatif bir çözüm olarak kullanılan heliport. yalnızca ulaşımda değil pek çok farklı alanda İstanbul için önemli değerler üretiyor. 

Kadıköy ve Üsküdar Kısıklı da, içlerinde yolcu bekleme salonlarının da bulunduğu modern pistlerle hizmet veren İSPARK. hava ulaşımını daha etkin şekilde kullanmak adına Sütlüce. Şişli ve Yenikapı pistleri için kolları sıvadı. İmar plan tadilatları devam eden noktaların 2015 yılında hizmete açılması hedefleniyor. 


İSPARK tarafından hizmete alınan Kadıköy Heliportu trafiğin izlenmesinden hasta ve organ nakillerine, yerli ve yabancı turistlerin...