26 / 04 / 2024

İstanbula Yatırım Yapın

İstanbula Yatırım Yapın

‘İstanbul’a Yatırım Yapın’ sloganıyla ilk yurtdışı temsilciliğini Dubai’de açan Ağaoğlu, körfez sermayesini İstanbul’a yatırıma çağırıyor

Altın değil, dolar hiç değil... İslam Memiş asıl buna yatırım yapın dedi! Yer yerinden oynadı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararını açıkladıktan sonra yatırımcılara açıklamalarda bulunarak asıl yatırım yapılması gereken yatırım aracını açıkladı.Altın değil, dolar hiç değil...

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yeni yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yatırım yapacağını duyurdu. Peki şirketin CEO’sunun verdiği bilgiye göre, bu yatırım hangi alanda, nereye yapılacak ve tutarı ne kadar olacak?

Paladyuma yatırım yapılır mı? Paladyum fiyatları bugün ne kadar oldu?

Paladyum, kıymetli metallerden biri. Beyaz altının elde edilmesinde kullanılan paladyuma nasıl yatırım yapılır? Paladyum ne kadar? İşte 14 Temmuz 2022 paladyum gram fiyatları...

Ne dolar ne altın... Bakın Türk halkı en çok nereye yatırım yapıyor!

Vatandaşların kimi dolara, kimi euroya, kimi altına yatırım yapıyor ancak bir yatırım aracı var ki Türkler arasında zirvede...

Kenya’da Türk vatandaşlığı garantili emlak yatırımı reklamı yapıldı!

Kenya'nın başkenti Nairobi'de, İstanbul'da bulunan lüks sitenin reklamı "Türkiye’de yatırım yapın 3 ayda vatandaşlık alın" ifadeleri kullanılarak gerçekleştirildi.

Gayrimenkul yatırım fonlarının altın yatırımı yasağı kaldırıldı!

Gayrimenkul yatırım fonları tebliğinde değişiklik yapıldı. Düzenlemeyle gayrimenkul yatırım fonlarının, altın ve kıymetli madenlere ilişkin yatırım yasakları kaldırıldı.

JPMorgan'dan gayrimenkule yatırım yapın tavsiyesi!

Hedge fonlarının, Fed’in varlık alımlarını azaltmasının piyasadaki oynaklığın armasına neden olması ve tahvil fiyatlarını baskılaması sonucunda fırsat sunacağını tahmin eden JPMorgan stratejistleri, gayrimenkule yatırım yapın tavsiyesinde bulundu.

İtoset Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtoset Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Asım Ertürk tarafından kuruldu.

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Ruhsar pekcan: 2,5 milyar doları aşkın yatırım yapıldı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Serbest bölgelerde yabancı sermayeli firmalar tarafından bugüne kadar toplam 2,5 milyar doları aşkın yatırım yapılmıştır." dedi.

Yatırım Fonlarının Finansal Raporlama Esaslarına İlişkin Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Yatırım Fonlarının Finansal Raporlama Esaslarına İlişkin Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ 31269 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Son 18 yılda demiryolu projelerine 29 milyar dolar yatırım yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, son 18 yılda 'demiryolu' projelerine 29 milyar dolar yatırım yapıldığını söyledi.

Türk müteahhitlere Kanada'ya yatırım yapın çağrısı!

Akman Holding ve SAMM Developments Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman yaptığı açıklamada Kanada'nın Türk müteahhitler için henüz çok yeni bir pazar olduğunu belirterek, ciddi fırsatlar sunan bu ülkede mutlaka yatırım yapılması gerektiğini dile getirdi.

İstanbula Yatırım Yapın Haberi

İstanbula Yatırım Yapın

Türkiye konut sektörüne vizyonu ve yatırımlarıyla yön veren Ağaoğlu, düzenlenen bir törenle 3 Mart 2013’te Dubai Temsilciliğini açtı. Açılış törenine aralarında, Birleşik Arap Emirlikleri Parlamentosu Başkanı Jamal Hai, Dubai Ticaret Odası Başkanı Salim Bin Ahmet Ajman ve Türkiye Cumhuriyeti Dubai Başkonsolosu Elif C. Ülgen’in yanı sıra Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu katıldı.


     Dubai’deki iş yaşamının kalbinin attığı Sheikh Zayed Caddesi üzerinde açılan temsilcilik ile Ağaoğlu ‘İstanbul’a Yatırım Yapın’ diyerek Körfez’deki yatırımcıları İstanbul’a davet etti. 


     Türkiye ve Dubai arasında köprü olacağız


  Açılış töreninde konuşan Ali Ağaoğlu: “Bugün açılışını yaptığımız ofisimiz ile Dubai dahil tüm Körfez ülkeleriyle son yıllarda gelişen ilişkilerimizi daha da ileriye taşıma anlamında önemli bir adım atıyoruz. Bu ofis 300-500 konutun satışını yapmak...