19 / 04 / 2024

İstanbulda barajların doluluğu azaldı

İstanbulda barajların doluluğu azaldı

İstanbul'un su ihtiyacını karşılayan barajların doluluk oranı, son 15 günde yüzde 2,39 azalarak yüzde 67,37'ye geriledi. Mart ayında yüzde 95,50 seviyesine ulaşmıştı.

İstanbul'daki sağanaklar barajları nasıl etkiledi? Sağanak yağış sonrası barajların doluluk oranı belli oldu

İstanbul'da dün etkili olan sağanak yağış ve fırtınadan sonra kentin bazı noktalarında çeşitli hasarlara neden olduğu belirtildi. Dün aralıksız süren şiddetli sağanakla beraber barajlardaki doluluk oranı da belli oldu. İşte barajların doluluk oranları ve haberin ayrıntılar...

Kırmızı alarm! Son 9 senenin en düşük su oranı: İstanbul'da barajların doluluğu yüzde 40,33'e düştü...

İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk, 7 gün içinde yüzde 1,7 düşerek yüzde 40,33 olarak ölçüldü. Peki, hangi barajda ne kadar su kaldı? İşte detaylar...

Barajların son durumu nedir? Barajlarda aktif doluluk oranı ne demek? İstanbul'da barajların doluluk oranı yüzde kaç?

Baraj doluluk oranı artan sıcaklıklardan dolayı merakla araştırılıyor. İşte 17 Mayıs 2023 barajların son durumu nedir? İşte detaylar!

Altın fiyatları 21 gün sonra tam olarak kadar olacak! İslam Memiş şimdi açıkladı! Yatırımcıların koktuğu başına geldi

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 1.500 TL seviyesine kadar yükseldi. Altının efendisi İslam Memiş'ten yeni bir altın yorumu geldi. 21 gün sonra altın fiyatları için rakam paylaştı, yatırımcıların korktuğu başına geldi...

Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor! Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin! Herkes bu rakamı konuşuyor

Seçime sayılı günler kala dolar kurundaki son durum merak ediliyor. Dolar seçimden sonra ne olur, yükselir mi düşer mi? sorusu yatırımcıların odağında. Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor. Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin!

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Dün 20,43 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru güne artışla başladı. Yatırımcılar ise  dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. 24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Euroda dananın kuyruğu yarın kopuyor! Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 

Avrupa Merkez Bnakası (ECB) faiz kararını yarın açıklayacak. Euroda danannın kuyruğu yarın kopuyor. Euro yükselecek mi, düşecek mi? Son dakika euro/TL kuru...

İslam Memiş ‘Artık dananın kuyruğu kopacak’ dedi ve ekledi: ‘Tahminlerim tutmazsa yeni rekorlara hazır olun!’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar, gram altın, Bitcoin ve borsa için ağızları çık bırakacak tahminlerde bulundu. Memiş, "Mayıs ayında dananın kuyruğu kopacak" şeklinde uyarı yaptı.

Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak

Dün 20,022 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru hafta sonun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Özellikle doların ne kadar olacağı en çok merak edilenler arasında yer alıyor.Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak.

Dolar sadece 5 saat sonra böyle olacak! Dananın kuyruğu bugün kopuyor! Doları olanlar acil planınızı yapın

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) bugün saat 14:00'da faiz kararını açıklayacak. Karar için sadece 5 saat kalırken piyasaların gözü karara çevrildi. Özellikle dolar, karar sonrası böyle olacak. Dananın kuyruğu bugün kopuyor! Doları olanlar acil planınızı yapın.

Doların haziranda geleceği seviye resmen belli oldu! Kemerlerinizi bağlayın! Dolar uçuşa geçiyor

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, doların haziranda geleceği seviyeyi resmen açıkladı. Kemerlerinizi bağlayın! Dolar uçuşa geçiyor...

Dolarda yarından sonra resmen dananın kuyruğu kopuyor! Elinde avucunda dolar olanlar acilen gardını alsın!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını yarın açıklayacak. Karar sonrasında dolarda dananın kuyruğu kopmuş olacak. Elinde avucunda dolar olanlar acilen gardını alsın!

Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Doların yönünü belirleyecek olan kritik tarihe 7 gün kaldı. FED faiz kararı toplantısı 21-22 Mart tarihinde belli olacak. Faiz kararı 22 Mart Çarşamba günü saat 21.00'de duyurulacak. Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

İstanbulda barajların doluluğu azaldı Haberi

İstanbulda barajların doluluğu azaldı

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerinden derlenen bilgilere göre, kente su sağlayan toplam 863 milyon 770 bin metreküp su tutma kapasitesine sahip barajlardaki mevcut su hacmi azaldı. 


Bu yıl martta yüzde 95,50 ile en yüksek seviyesine ulaşan doluluk oranları, nisanda yüzde 95,11, mayısta yüzde 93,82, haziranda yüzde 89,15, temmuzda yüzde 82,01, ağustosta yüzde 73,41, eylülde yüzde 67,53 ve ekimde 68,19 olarak gerçekleşti. 


Barajların doluluk oranları, son 15 günde ise yüzde 2,39 azalarak yüzde 67,37'ye düştü. 


Kente su sağlayan barajların yıllara göre 11 Kasım tarihli doluluk oranları değerlendirildiğinde de bu yıl kasım ayında son 5 yılın en yüksek seviyesi görüldü. Doluluk oranlarının yüzdesi, 11 Kasım 2011'de 57,65, 11 Kasım 2012'de 47,85, 11 Kasım 2013'te 42,01 ve 11 Kasım 2014'te 36,40 olarak ölçülmüştü. 


-...