20 / 04 / 2024

İstanbulda bu yıl açılacak metro hatları

İstanbulda bu yıl açılacak metro hatları

Milyonlarca kişinin yaşamını sürdürdüğü mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'da bu yıl hangi metro hatları açılacak?

İstanbul'da bu yıl açılacak metro hatları!

Milyonlarca kişinin yaşadığı mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden sürüyor. İşte İstanbul'da bu yıl içerisinde açılacak metro hatları...

ISG Airport Hotel’e bu yıl da 2 ödül geldi!

ISG Airport Hotel’e bu yıl da 2 ödül geldi. ISG Airport Hotel’e dünyaca ünlü seyahat siteleri tripadvisor.com ve booking.com’dan bu yıl da iki mükemmeliyet sertifikası ödülü geldi.

Türkiye bu yıl 43 milyon turist ağırlayacak!

Türkiye'nin bu yıl 43 milyon turist ağırlaması bekleniyor. Turizm gelirlerinin bu sezon daha da artması bekleniyor ancak turizm sektörü kaçak acenteler nedeniyle milyar liraları bulan kayıplar yaşıyor

Murat Özyeğin: Bu yıl 475 milyon dolarlık yatırım yapacağız!

FİBA Holding’in bu yıl 475 milyon dolar yeni yatırım planladığını söyleyen Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, “Bu rakama satın almalar dahil. Büyümek istiyoruz ama bunu sindire sindire yapmamız çok önemli” dedi.

CNR Emlak 2014 Fuarı'nı bu yıl 35 bin yatırımcı ziyaret edecek!

CNR Emlak 2014 Fuarı'nı bu yıl 6 bini yurt dışından olmak üzere 35 bin yatırımcı ziyaret edecek. 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek fuarda 200'ün üzerinde proje sergilenecek

Standard and Poors: Türkiye bu yıl yüzde 2.4 büyür!

Standard & Poors’un Başanalisti Frank Gill, Türkiye’nin bu yıl ihracat artışının çok olumlu olduğunu belirterek, Merkez Bankası’nın kurun önceye kıyasla artık daha istikrarlı olduğu düşüncesiyle faiz indirimine gitmiş olabileceğini söyledi.

Birleşmiş Milletler bu yıl dünya genelinde yüzde 2,8 büyüme bekliyor!

Birleşmiş Milletler (BM), "Dünya Ekonomik Görünümü ve Beklentileri Raporu"nu güncelleyerek, Aralık ayında açıkladığı 2014 ve 2015 büyüme rakamlarını aşağı yönlü revize etti. Birleşmiş Milletler dünya genelinde bu yıl üzde 2,8 büyüme beklediğini belirtti..

Bayim Olur musun Fuarı bu yıl 18–21 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek!

MedyaFors Fuarcılık Organizasyonu ve UFRAD(Franchising Derneği) işbirliğiyle gerçekleştirilen Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 18–21 Eylül 2014 tarihleri arasında Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğu’nda düzenlenecek.

Deniz Yıldızı Kartal'da satışlar bu yılın ikinci yarısında başlayacak!

Dumankaya Holding tarafından Kartal sahilde hayata geçirilecek olan Deniz Yıldızı projesi için ön talep toplanmaya başladı. Deniz Yıldızı Kartal projesinde satışların bu yılın ikinci yarısında yapılması planlanıyor.

Penta standı bu yıl 37. si düzenlenen Yapı Fuarı’nda büyük ilgi gördü!

Penta, Yapı Endüstri Merkezi tarafından organize edilen ve bu yıl 37. si düzenlenen Yapı Fuarı- Turkey Build 2014’de yer alan ve en çok ilgi çeken standında sektör profesyonelleriyle buluştu...

Özsüt, Azerbaycan Bakü şubesini bu yıl içinde açacak!

Yurtdışında ilk şubesini KKTC'de açan Özsüt, fizibilitesini tamamladığı Azerbaycan Bakü şubesini de bu yıl içinde açmayı planlıyor. Önümüzdeki beş yıl içinde şube sayısını 200'e çıkarmayı hedefliyor...

Yıldız Park Modern'de yüzde 1 peşin bu yıl taşın!

Gaziosmanpaşa'da yükselen Yıldız Park Modern projesinde yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. 397 konutluk Yıldız Park Modern Evleri projesinde daireler bu yılın ikinci yarısında sahiplerine teslim ediliyor...

Gaziantep Selçuklu Gençlik Merkezi bu yıl içinde tamamlanarak hizmete açılacak!

Vatandaşların sosyal yaşamlarına katkı sağlayacak olan Gençlik Merkezi ve Sosyal tesis yapımına büyük önem veren Şahinbey Belediyesi, yapımına başladığı 31 sınıfı bulunan Selçuklu Gençlik Merkezini bu yıl içerisinde tamamlayarak, halkın hizmetine sunacak.

Via properties AVM yatırımı için bu yıl Amerika’ya gidecek!

GAYRİMENKUL ve perakende alanında toplam 5 milyar TL’lik yatırım yapan Via properties, Via markasıyla yurt dışına açılıyor. Şirket, AVM yatırımı için bu yıl Amerika’ya gidecek.

İstanbulda bu yıl açılacak metro hatları Haberi

İstanbulda bu yıl açılacak metro hatları

Milyonlarca kişinin yaşadığı mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları da son sürat devam ediyor. Peki İstanbul'da bu yıl hangi metro hatları açılacak? 

Raylı sistem çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 4 Aralık 2020 tarihinde yaptığı açıklama ile 80 milyon dolarlık Eurobond ihracı yapacaklarını duyurmuştu. Bu paranın İstanbul'un yarım kalan metro hatları projesi için kullanılacağını dile getiren Ekrem İmamoğlu yarım kalan metro projelerinin tamamlanacağını söylemişti.  Peki İstanbul'da bu yıl hangi metro hatları açılacak?

1-Sabiha Gökçen Havalimanı - Tavşantepe Metro Hattı

7,50 kilometre uzunluğa sahipi Sabiha Gökçen Havalimanı - Tavşantepe Metro Hattı, Pendik ilçesinde hizmet verecek. 7,40 kilometre uzunluğundaki hatla yolculuk süresi 11.5 dakikaya inecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı - Tavşantepe Metro Hattı durakları:

1. Sabiha Gökçen Havalimanı
2. Sanayi
3. Şeyhli
4....