19 / 04 / 2024

İstanbulda ilçe ilçe ev fiyatları

İstanbulda ilçe ilçe ev fiyatları

İstanbul’da gayrimenkul fiyatları önemli oranda artıyor. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı 3 bin 700 TL’lere ulaştı. İşte, İstanbul'da gayrimenkul fiyatları en çok artan 10 ilçe...

İzmir’de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe hangisi oldu?

Denge Değerleme, İzmir Pandemi Öncesi ve Sonrası Yazlık Gayrimenkul İlçe Raporu’na göre, İzmir'de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe Çeşme oldu.

İBB'nin Şile ve Güngören'deki mülkleri ilçe belediyelerine tahsis edildi!

İstanbul'un Şile ve Güngören ilçelerindeki İBB’nin mülkiyetinde olan parseller, AKP-MHP grubunun oyları ile ilçe belediyelerine bedelsiz şekilde devredildi.

İBB mülklerinin ilçe belediyelerine tahsis krizi çözüldü!

İBB ile Beyoğlu Belediyesi arasında birçok taşınmaz için ortak kullanım protokolünün yapılmasına karar verildi. Böylece, İBB mülklerinin ilçe belediyelerine tahsis edilmesine ilişkin kriz çözüme kavuştu.

Yeşil GYO Esenyurt'taki 68 bağımsız bölümü 55.5 milyon TL'ye Wowwo E Ticaret'e sattı!

Yeşil GYO, İstanbul ili Esenyurt ilçesi 2945 Ada 35 Parselde 63 adet, 2947 Ada 48-49 Parsellerde 5 adet olmak üzere toplam 68 adet 5.120 m2 bağımsız bölümü Kdv dahil 55 milyon 500 bin TL'ye Wowwo E Ticaret'e sattı.

İstanbul’da konut stok adedi en yüksek ilçe hangisi?

Türkiye’de gayrimenkul sektörü eski hareketli günlerine dönüyor. Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın analizine göre İstanbul’da 252 bin 353 adet konut stoku bulunuyor. Peki İstanbul’da konut stok adedi en yüksek ilçe hangisi?

Siirt'te ilçe otogarı inşaatı başladı!

Siirt Belediyesi, 6 ilçe ve 5 beldeye hizmet verecek ilçe otogarında inşaat çalışmaları için düğmeye bastı.

Bir ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı mecliste!

Bir siyasi partinin ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı olmasına rağmen işlem yapılmadığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada, Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacağını söyledi.

İBB, lojmanlarını ilçe belediyelerine mi tahsis etti?

Sayıştay tarafından hazırlanan 2019 Yılı Denetim Raporu'na göre; İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan 88 konutun mevzuata aykırı şekilde ilçe belediyelerine tahsis ettiği ortaya çıktı. 

Van, ilçe otogarı için gün sayıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanan ilçe otogarında sona gelindi.

Samsat İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası yapımı talebi mecliste!

Adıyaman'ın Samsat ilçesine İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası yapımı talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

En çok konut satışı yapılan ilçe Esenyurt oldu!

Ocak-ağustos döneminde en çok konut satışı yapılan ilçe 23 bin 79 adetle Esenyurt oldu...

İstanbulda ilçe ilçe ev fiyatları Haberi

İstanbulda ilçe ilçe ev fiyatları

İstanbul’da gayrimenkul fiyatları önemli oranda artmış durumda. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı 3 bin 700 TL’lere ulaştı. Bu süreçte kimi ilçeler öne çıkarken kimileri ise geride kaldı.

Ekonomist Dergisi'nden Levent Gökmen Demirciler'in hazırlamış olduğu habere göre; yatırımcısını sevindiren ve üzen ilçeleri Zingat.com ve REİDİN işbirliğiyle araştırdı. Buna göre son beş yılda fiyatlar Maltepe’de yüzde 168 artarken, Beyoğlu’ndaki artış ise sadece yüzde 28 oldu.

Gayrimenkul değerleme platformu REİDİN verilerini kullanarak Zingat. com tarafından Ekonomist Dergisi’ne özel yapılan çalışma ile İstanbul’un son beş yıl içinde gayrimenkul fiyatı en çok artan 10 ilçesi ile gayrimenkul fiyatı en az artan ilçesini ortaya koyduk.

Buna göre yüzde 168’lik m2 fiyat artışı ile Maltepe İstanbul’un son beş yılda en çok değerlenen ilçesi olurken onu yüzde 153’lük artışla Ataşehir,...