20 / 04 / 2024

istanbuldaki yalı fiyatları düştü mü

istanbuldaki yalı fiyatları düştü mü

Fransız haber ajansı Associated French Press (AFP), yabancı yatırımcılara İstanbul’dan "yalı almaları" yönünde çağrı yaptı.

Yalı satışlarında patlama!

Gayrimenkul gelirlerinde yaşanan TL'ye dönme şartı ve bu sene başında yürürlüğe alınan değerli konut vergisi, yalılarda kiralama ve satın almaları artırdı. Peki yalı fiyatları ne kadar?

Bu ilçede arsa fiyatları İstanbul Boğazı ile yarışıyor!

Rize Çayeli'de, 300 metrekarelik arsa ve üzerindeki 2 katlı bina, belediye tarafından 5,5 milyon TL'ye satılıyor. Arsa ve binaya biçilen değerin İstanbul Boğazı'ndaki yalı fiyatlarıyla denk olduğu söyleniyor...

Yabancı konut yatırımcıları Boğaz'ı sevdi!

Ortadoğulu zengin yatırımcıların Boğaz'ın eşsiz manzarasına sahip yalı ve köşklere ilgisi artıyor. Boğaz'da yalı fiyatları ise 30 milyon liradan başlıyor.

İstanbul'da rezidans fiyatları yalı fiyatları ile yarışıyor!

İstanbul'un gözde ilçelerinde yükselen rezidanslarda daire fiyatları yalılar ile yarışıyor. Rezidans dairelerinin metrekare fiyatları 90 bin TL’ye kadar ulaşmış durumda. 

Yalı Ataköy açık artırma dükkan fiyatları!

16 katlı beş blok şeklinde dizayn edilen Yalı Ataköy projesinde 61 adet iş yeri satışa sunuluyor. İşte Yalı Ataköy açık artırma dükkan fiyatları 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Yalı Ataköy cadde dükkan satış fiyatları 2017!

Yalı Ataköy cadde dükkan satış fiyatları 2017 kapsamında dükkanlar 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Dükkanlar için ihale tarihi 9 Aralık 2017 olarak belirlendi...

Yalı Ataköy dükkan fiyatları 2017!

Yalı Ataköy dükkan fiyatları 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor. Projede 61 adet iş yeri 9 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 13:00'te açık artırma ile satışa sunulacak. 

Yalçınlar Batı Mahal Evleri fiyatları!

Batı Mahal projesi İstanbul Büyükçekmece'de Yalçınlar Group tarafından inşa ediliyor. İlk etap teslimleri başlayan projede fiyatlar 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor...

Büyük Yalı Zeytinburnu daire fiyatları 2017!

Toplam 660 milyon TL yatırımla inşa edilen Büyük Yalı Zeytinburnu projesinde 1.500 konut, ofis ve ticari birim alanları bulunuyor. Proje Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Büyük Yalı Zeytinburnu daire fiyatları 2017...

Daire Kartal Yalı daire fiyatları!

25 katlı tek blok şeklinde yükselen Daire Kartal Yalı projesi 174 daireden meydana geliyor. İşte Daire Kartal Yalı daire fiyatları...

Büyük Yalı İstanbul proje fiyatları!

Dün lansmanı gerçekleşen Büyük Yalı İstanbul proje fiyatları 1 milyon TL’den başlayarak değişiyor. Projede ilk olarak 560 ünite satışa çıktı.

Varyap Elements Yalıkavak fiyatları!

Varyap Elements Yalıkavak fiyatları 1 milyon Euro'dan başlayarak değişiyor. Varyap Elements Yalıkavak projesinin kaba inşaatı tamamlandı...

istanbuldaki yalı fiyatları düştü mü Haberi

istanbuldaki yalı fiyatları düştü mü

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Fransa merkezli uluslararası haber ajansı Associated French Press (AFP), yabancı yatırımcılara İstanbul'da yalı almaları çağrısı yaptı. Fransız ajans yaptığı haberde dolar ve euronun, TL karşısında değer kazanmasıyla İstanbul'da boğaza nazır tarihi yalıların fiyatlarının yabancı yatırımcılar için cazip bir hale geldiğini vurguladı. Yatırımcılara seslenen ajans, tarihi Osmanlı yalılarını överken, Türkiye'den gayrimenkul almaları durumunda Türk vatandaşlığına geçişlerinin de kolaylaşacağı yönünde bilgi verdi.

EN ÇOK TALEP KÖRFEZ ÜLKELERİNDEN

Türkiye'den iletişime geçtikleri gayrimenkul uzmanlarından boğazda toplam 60 adet yalının satılığa çıkarıldığını yazan ajans, boğazdaki yalılara en çok talebin Körfez ülkelerinden geldiğini yazdı. Özelikle Katarlı yatırımcıların pazara hakim olduğunu aktaran AFP, yaşanan son ekonomik çalkantılar sonucu İstanbul'un Körfez yatırımcılar için cennete dönüştüğünü de bildirdi.

Yabancı yatırımcılar TL'nin...