20 / 04 / 2024

istanbulensis kroki

istanbulensis kroki

İstanbul Ensis'te teslimler 30 Ekim 2012 tarihinde yapılıyor. Daire fiyatları 90 bin lira ile 255 bin lira arasında değişiyor...

Röperli kroki nedir? Röperli kroki ne için hazırlanır?

Röperli kroki bir inşaata başlamak için ruhsat başvurusunda bulunan kişilerden istenmektedir. Peki, röperli kroki nedir? Röperli kroki ne için hazırlanır? İşte yanıtı…

Sarıkaya Mağarası Bölgesi Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Sarıkaya Mağarası Bölgesi Doğal Sit Alanının koruma statüsünün yeniden değerlendirilmesi sonucunda, ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine kararı verildi. 

Kartal Gölü Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Köyceğiz İlçesi sınırları içerisinde bulunan Kartal Gölü Doğal Sit Alanının koruma statüsünün değerlendirilmesi sonucunda, ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine kararı verildi. 

Çaldıran Ovası kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van ili, Çandıra İlçesi sınırları içerisinde bulunan Çaldıran Ovası potansiyel doğal sit alanının koruma statüsünün değerlendirilmesi sonucunda, ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine kararı verildi. 

Giresun Dereli'de riskli alan kararı!

Giresun Dereli'de bulunan ve ekli kroki listede sınır ve koordinatları gösterilen alan riskli alan ilan edildi. 2944 sayılı karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı için kamulaştırma kararı!

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı Moderizasyon Projesi için Amasya İli, Merkez İlçe, Büyükızılca Köyü sınırları içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede bulundukları yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.

Ankara ve Sivas için acele kamulaştırma kararı!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesinin Yerköy-Sivas Etabı Sivas Şehir Geçisi Kesimi kapsamında ekli kroki ilelistede güzergahı bulunduğu yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi.

İmar barışı kapsamı genişletildi!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre Boğaziçi sahil şeridi ve öngörünüm bölgesine ait kroki ile sınır ve koordinat listesinde değişiklik yapıyor. Sarıyer, Beykoz ve Üsküdar'daki bazı bölgeler bu kapsama dahil ediliyor.

Boğaziçi'ne sınırlı imar barışı!

İmar Barışı'nda Boğaziçi'de tüm sahil şeridini kapsam dışında tutan hüküm, özel bir kroki ve listeye indirgenerek sınırlandı...

Yapı tatil tutanağı nedir?

Herhangi bir şekilde ruhsat alınmadan yapıya başlanılarak kaçak inşaat yapıldığının tespiti halinde yapı tatil tutanağı ilgili idaresince yetkilendirilmiş teknik elemanlarca, yapının o andaki durumu ile birlikte aykırılıkları resim, kroki ve yazı ile belirtilen ve inşai faaliyete devam edilemeyeceğ

Altındağ Örnek Mahallesi'nde riskli alan kararı!

Ankara İli Altındağ İlçesi, Örnek Mahallesi'nde bulunan ekli ve kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alan riskli alan ilan edildi.

Sivas Merkez Demircilerardı'nda riskli alan kararı!

Sivas Merkez Demircilerardı Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alan riskli alan ilan edildi.

Kocaeli Derince Yenikent'te riskli alan kararı!

Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede koordinatları gösterilen alan riskli alan ilan edildi.

istanbulensis kroki Haberi

istanbulensis kroki

Arsel Yapı tarafından Sultanbeyli'de 8 bin 200 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen İstanbulEnsis Sitesi tek blok halinde yükseliyor.3 bin 282 metrekare arsa alanına sahip olan projede 60 konut yer alıyor.