19 / 04 / 2024

istanbulun en karlı konut yatırımları

istanbulun en karlı konut yatırımları

Beylikdüzü, site tarzı düzenli konut yapılaşması ve kişi başına düşen yüksek yeşil alan oranıyla yatırımda öne çıkan bölgelerin ilk sırasında yer alıyor..

İslam Memiş "Paniğe kapılmayın" diyerek uyardı! İşte 2 haftalık süreçte altını bekleyen kader

Cumhurbaşkanlığı yarışında adayların yeterli oy alamaması nedeniyle seçimler ikinci tura kaldı. Siyasi alanda ortaya çıkan belirsizlik piyasaları da bozdu. Finans Analisti İslam Memiş elinde TL olanlar için en karlı yatırımı açıklayarak altın ve dövizle ilgili öngörülerini açıkladı.

Gram altın mı yoksa dolar mı alınmalı? İslam Memiş en karlı yatırım aracını açıkladı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın mı yoksa dolar mı almalıyım? diye soranlara yanıt verdi. İşte detaylar!

Altın mı dolar mı euro mu... İslam Memiş en karlı yatırım aracı diyerek çekinmeden paranızı koyun dedi

İslam Memiş'ten vatandaşları ilgilendiren açıklamalar gelmeye devam ediyor. Memiş son olarak altın, dolar, euro arasında en karlı yatırım aracını açıkladı.

Yatırımcı için iddialı tahmin! O yatırımın bu sene yıldızı parlayacak, yüzde 9 ila 46 arasında kazandıracak!

Hem Türkiye hem de dünya genelinde büyük belirsizliklerin yaşandığı bu dönemde, yatırımcı birikimini nereye yatıracağını araştırıyor. Peki finansal yatırımcı için en karlı araçlar bu sene hangisi olacak? Borsa, altın, tahvil ve diğerleri mi? Ancak dünyanın en büyük bankalarından biri bunların dışınd

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

İşten çıkarma dalgası yayılıyor! Dev banka karlılık hedefini tutturmak için binlerce çalışanını işten çıkaracak

Goldman Sachs 4 bine yakın kişiyi işten çıkarmayı planlıyor. ABD'nin en büyük bankalarından Goldman Sachs, karlılık hedeflerini tutturabilmek amacıyla 4 bine yakın çalışanını işten çıkarmayı planlıyor.

Ucuz tatil fırsatı için bu dönemi kaçırmayın!

Erken rezervasyonda en karlı dönem Kasım ve Aralık ayları. Bu aylarda oteller çok avantajlı fiyatlarla tatilcilerin karşısına çıkarken, ödemeyle ilgili kampanyalar da dikkat çekiyor. İşte erken rezervasyonun avantajları...

Gayrimenkul yatırımı arsaya kaydı! İşte arsa fiyatlarının en çok arttığı iller

Emlakjet sitesinin verilerine göre Ağustos ayında en çok arsa arandı. Eylül ayında da arsa aramaları zirveye çıkarken kullanıcıların yüzde 55'i karlı olduğunu düşündükleri için yüzde 29'u konut pahalı olduğu için arsayı tercih ediyor.

Her dediği tutan İslam Memiş'ten kararsız yatırımcılara bomba tavsiye! Kaçıran başını taşlara vurur

Haftaya düşüşlerle başlayan altın ve dolarda dalgalanma devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşlerin kalıcı olmadığını belirterek en karlı yatırım aracını duyurdu. 

Nef tarihin en karlı yatırımına imza attı: Nef Arsa projelerinde satışlar tam gaz!

Türkiye’deki arsaların ortalama bedellerinin son 2 senede iki katına çıktığını vurgulayan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef Arsa projesine ilişkin bilgi verdi. Şirketin yeni yatırımlarını da anlatan Timur, sektörü değerlendirdi.

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, "Dalgalı döviz kuru piyasasında en güvenli liman gayrimenkul. Yatırımcılar için haklı ve karlı kazanç dönemi" diye konuştu. 

İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak!

İstanbul konut piyasasıyla ilgili önemli değerlendirmeler yapan, Dağ Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Gayrimenkul Uzmanı ve Mimar Osman Dağ, "İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak" dedi.

Konutta son 15 yılın en karlı dönemi!

Etnik Grup Yönetim Kurulu Başkanı Onur Aydın, inşaat sektörünün koronavirüs salgını sonrası sıçrama gösterdiğini ve konut sektörünün teşvikler ve krediler ile birlikte hızlı bir toparlanma yaşadığını belirtti. Aydın, "Konut almak isteyenler için de son 15 yılın en karlı günlerindeyiz" dedi...

istanbulun en karlı konut yatırımları Haberi

istanbulun en karlı konut yatırımları

Beylikdüzü, site tarzı düzenli konut yapılaşması ve kişi başına düşen yüksek yeşil alan oranıyla yatırımda öne çıkan bölgelerin ilk sırasında yer alıyor.  Markalı konut projelerinin merkezi olmaya devam eden Beylikdüzü, her semtiyle yeni yatırım fırsatları sunuyor. Avrupa ve Anadolu yakası olmak üzere iki ana bölgeden oluşan İstanbul'da Beylikdüzü bölgesi site tarzı düzenli konut yapılaşması ve kişi başına düşen yüksek yeşil alan oranıyla yatırımda öne çıkan bölgelerin başında geliyor.


Konut fiyatları 7 yıldır yükseliyor


Beylikdüzü’nde bölgesinde yapılan analizler satılık konut fiyatları son 7 yıldan beri düzenli ve yüksek artış gösteriyor. İstanbul'da markalı projelerdeki konut sayısı 500 bine ulaşırken, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin yüzde 30’u bu konutlardan oluşuyor. Sosyo ekonomik kriterler açısından Beylikdüzü İstanbul'un B plus semtleri arasında yer alıyor. Bölgedeki çoğunlukla üniversite...