19 / 04 / 2024

İşte İnegölü değiştirecek projeler

İşte İnegölü değiştirecek projeler

İnegöl Belediyesinin yıllık değerlendirme toplantısında sunum yapan Etüt Proje Müdürü Fatma Cavcı, 2015 yılında hayata geçirilen çalışma ve projeler hakkında bilgi vererek, 2016 yılının projelerini sıraladı.

İstanbul'da konut fiyatları 1988'den beri nasıl değişti?

Ev alacaklar ve yatırım yapacaklar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve nasıl bir seyir izleyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, X sosyal medya hesabından İstanbul’da konut fiyatlarındaki değişimi paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik detay!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammıyla beraber bireysel emeklilik sistemi kesintisinde de ücretler güncellendi. Peki BES'te yeni dönem neyi değiştirecek? Kredi çekmek isteyenler için kritik açıklama...

Konut tercihleri Z kuşağı ile değişiyor! Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Konut tercihleri değişirken, kiralık konut piyasasında da arz sorunu devam ediyor. Peki konut tercihleri nasıl değişti? Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Memur ve emekli maaşları arasındaki makas açıldı! Emekli aylıklarının memur maaşlarını karşılama oranı nasıl değişti? 

Memur maaşlarına yapılan seyyanen zam, memur emeklisi maaşlarına yansımayacak. Peki emekli aylıklarının memur maaşlarını karşılama oranı nasıl değişti? 

Kirada yüzde 25 artış kısıtlaması Temmuz’da bitiyor. Bu tarihten sonra dengeler nasıl değişecek? Uygulama uzatılacak mı?

Konut kiralarının astronomik rakamlara çıkması üzerine getirilen ve 1 Temmuz’da sona erecek yüzde 25 sınırının uzatılması sektörde dengeleri değiştirecek. Uzmanlar, özellikle yatırım için konut alanların sayısında düşüş öngörüyor.

3600 ek gösterge peş peşe değiştirecek! İkramiye ve maaşlar göreni buz kestirdi! Tek tek rakamlar açıklandı! 

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak 2023 tarihi itibarıyla resmen yürürlüğe girdi. 3600 ek gösterge peş peşe değiştirecek! İkramiye ve maaşlar göreni buz kestirdi! Tek tek rakamlar açıklandı! 

2023 BES’te büyük değişiklikler yaşandı! İşte 7 soruda BES’teki değişiklikler

Hürriyet gazetesi yazarı Noyan Doğan, 23 Ocak 2023 tarihli yazışında BES’te yapılan değişiklikleri ele aldı. İşte detaylar...

3600 ek gösterge resmen değiştirecek! İkramiye ve maaşlarda deprem geliyor! Peş peşe rakamlar açıklandı! 

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak tarihinden itibaren resmen yürürlüğe alındı. 3600 ek gösterge resmen değiştirecek! İkramiye ve maaşlarda deprem geliyor! Peş peşe rakamlar açıklandı! 

EYT’yi çok az farkla kaçıranlar bu haber sizi çok heyecanlandıracak! Hayatınızı değiştirecek bu detaya dikkat!

Yaklaşık 2.5 milyon kişinin gözü kulağı EYT’nin Meclis’te yasalaşmasına çevrilmişken, bu haktan çok az bir farkla yararlanamayacak olanları çok heyecanlandıracak bir haber geldi. Bu detayı mutlaka okuyun, hayatınız değişebilir!..

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Bütün dengeleri değiştirecek! Dolar değil altın…

Batı Afrika ülkesi Gana, ödemeler dengesini kökünden değiştirecek bir karara imza attı. Buna göre ülke, döviz artışının yol açtığı enflasyonun frenlemek için petrol ürünlerini dolar yerine altınla satın alacak.

Petrol`de yeni bir devir başladı! Bu bütün dengeleri değiştirecek!

Batı Afrika ülkesi Gana, ülkenin ödemeler dengesini temelden değiştirecek bir karar aldı.

Honda Civic fiyatları nasıl değişti? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’de çok sevilen Honda, teknolojisi ve sportif sürüş deneyimi ile segmentinde öne çıkan Civic modellerinde eylül ayında değişikliğe gitmedi. İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

İşte İnegölü değiştirecek projeler Haberi

İşte İnegölü değiştirecek projeler

İnegöl Belediyesinin yıllık değerlendirme toplantısında sunum yapan Etüt Proje Müdürü Fatma Cavcı, 2015 yılında hayata geçirilen çalışma ve projeler hakkında bilgi vererek, 2016 yılının projelerini sıraladı.


Etüt Proje Müdürü Fatma Cavcı, 2015 yılında 33 projenin yapıldığını belirterek, 2015 yılında başlanıp 2016 yılında devam eden projeleri şöyle sıraladı; 


“Bir varmış bir yokmuş masal köyü, Kasımefendi Caddesi otopark peyzajı, Sedir cafe peyzaj projesi, Mesudiye Mahallesi bilgi kültür evi iç mekan tasarımı, Sanayi tipi tip büfe projesi, Çarşı tipi tip büfe projesi, Kültür Sanat Kongre Vadisi, Dernekler Yerleşkesi, Saadet Mahalle konağı projeleri, İnegölspor projeleri, İnegöl Belediye spor sosyal tesisi projeleri, Yeni devlet hastanesi Cumartesi pazarı bölgesi kentsel tasarım projesi.” 


2016 PROJELERİ


Cavcı, Eski hastane bölgesine belediye hizmet binası ve meydan çalışmasının, yeni İnegöl (Akhisar, Baykoca,Huzur) kapalı...